Belediye Personeli Bayraga Basti, Taraftar Ayaga Ayaga Kalkti

Kirsehir Belediyesi Itfaiyesi kendi bünyesinde yaptigi tatbikatta sehrin tek takiminin bayragini ayaklar altina aldi. Sehirde bulunan taraftar gruplari sosyal medya fotograflari ile ayaga kalkti.

Fotografsin yayilmasi sonrasi Kirsehir Futbol Kulübü Baskani Çagatay Han Torun, "Kirsehir Futbol Kulübü sehrimizi temsil eder. Içerisinde tüm Kirsehir halkinin emekleri vardir. Bu kulübü sembolize eden amblem yada bayrak saygiyi hak etmektedir. Halkimizi bu konuda hassas davranmaya verilen emekleri rencide etmemek adina duyarli olmaya çagiriyorum" dedi.

Öten yandan Kirsehir Neset Ertas Taraftar gurubu amigosu Halil Kurt, "Türk milletinin ay-yildizli bayragini Kirsehirspor’a gönül vermis taraftarlarina yapilmis ahlak edep disi bu igrenç olayinizi esefle kiniyoruz. Belediye ekiplerini kabahatli buluyor ve derhal kamu oyundan özür dilemeye çagiriyorum" ifadelerini kullandi.

Belediye itfaiye ekibi ise resmi sosyal medya hesabindan stajyer ve personeline ileri düzey kurtarma egitimi verdigi açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA