Yunusemre'den Sampiyon Judoculara Tebrik

Yunusemre Belediyespor Baskani Arif Alkan, belediye meclis üyeleri ile birlikte judo antrenmanini ziyaret ederek sporcu ve antrenörleri tebrik etti.

Ulusal ve uluslararasi müsabakalarda basaridan basariya kosan Yunusemre Belediyespor judoculari, Manisa’nin gururu olmaya devam ediyor. Gençler, ümitler, yildizlar müsabakalarinin ardindan son olarak 22 - 24 Temmuz tarihlerinde Afyonkarahisar’da yapilan Minikler Türkiye Sampiyonasi’ndan da basariyla dönen Mavi Beyazli ekipte Ikra Üzüm 57 kiloda Türkiye Sampiyonu olurken, Azra Karatas ve Ramazan Inci de Türkiye 5’incisi olmustu. Kulüp Baskani Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi meclis üyeleri Zühre Karabulut, Gülbahar Akyildiz, Mehmet Inan, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Kulüp Genel Koordinatörü Güliz Onater ve Sportif Direktör Sedat Öngider, yeni hedeflere odaklanan judocularin antrenmanini ziyaret etti. Yener Kahyalar Judo Salonu’nda antrenörler Ali Atmaca, Halil Atmaca, Orhan Akdemir, Mustafa Yesil ve sporcular ile bir araya gelen Yunusemreli heyet, tüm ekibi tebrik etti. Ziyarette konusma yapan Kulüp Baskani Arif Alkan, judoda yillardir çok sayida sampiyon ve milli sporcu çikardiklarini kaydederek, özverili çalismalarla elde edilen basarilarin Manisa’yi gururlandirdigini söyledi.

Alkan, Yunusemre Belediyesi olarak sporun ve sporcunun gelisimi için el birligi hareket etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Meclis üyeleri Zühre Karabulut, Gülbahar Akyildiz, Mehmet Inan da çocuk ve gençlerin her yönden donanimli yetismelerine katki saglamayi amaçladiklarini ifade ederek, basarilarin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: İHA