Ufuk Kahraman Açiklamasi 'Kaldigimiz Yerden Devam'

Altinordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, yeni sezona ’Kaldigimiz yerden devam’ sloganiyla çalistiklarini söyledi.

Altinordu, yeni sezon hazirliklarina Ismet Orhunbilge Tesisleri’nde yaptigi antrenmanlarla devam ediyor. Iyi bir hazirlik dönemi geçirdiklerini dile getiren Altinordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, “Kampin ilk yarisinda fiziksel olarak iyi hazirlik dönemi geçirdik ikinci yarisinda da teknik ve taktik agirlikli çalismalar yaptik. Özel antrenmanlar yaptik. Yaptigimiz çalismalardan sonra oyunculardan iyi bildirimler aldik. Yaptigimiz antrenmanlari da hazirlik maçlari ile desteklemeye çalistik" dedi.

Ufuk Kahraman, sezon baslayana kadar 2 hazirlik maçi oynamayi düsündüklerini ifade etti.



"Oyuncularinin verimliligi bizi mutlu ediyor"

Kahraman, A Takim kadrosunda yer alan öz kaynak sisteminden yetisen oyuncularin verimliliginin kendilerini mutlu ettigini belirterek, "Geçen seneden beri kadromuzda yer alan öz kaynak sistemi oyuncularimiz bu sene takima daha fazla adapte oldular. Bu sene biraz daha tecrübelendiler. Takima disardan katilan oyuncularimizin temposu da gayet iyi. Ligde iyi bir takim seyrettirecegiz" diye konustu.



"Hedeflerimiz var, bunun için çok çalisiyoruz"

Yeni sezon hedeflerini de aktaran Kahraman, "Geçen sezonun bitimine dogru müthis isler yaptik. Biz bu sezona ‘kaldigimiz yerden devam’ diye basliyoruz. Yaptigimiz görsel egitimlerde de bizim adimiza lig bitmedi geçen seneki lige devam ediyoruz düsüncesi ile çalisiyoruz. Güçlü yanlarimizi, takim savunmamizi daha da gelistiriyoruz. Bunun yaninda daha önceki yillarda oldugu gibi daha çok pas oyunumuzu gelistiriyoruz. Bu sezon lig geçtigimiz yillardaki liglerden daha da güçlü geçecek. Her takim kadrosunu güçlendirdi. Bizim de hedeflerimiz var. Bu yüzden çok çalisiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA