Turkcell Süper Kupa'da Maçin Oyuncusu Bip Ile Seçilecek

Geçen senenin Spor Toto Süper Lig sampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupasi sampiyonu Sivasspor’un karsilasacagi Turkcell Süper Kupa’da futbolseverler maçin en iyi oyuncusunu BiP ile belirleyecek. BiP içerisinde görülebilecek bir anket ile yapilacak oylama sonucunda en çok begenilen oyuncu, kupa seremonisinde ödül alacak.

Istanbul Atatürk Olimpiyat Stadi’nda 30 Temmuz Cumartesi oynanacak Turkcell Süper Kupa finalinin en iyi oyuncusu, BiP üzerinden belirlenecek. Son sampiyon Trabzonspor ile son Ziraat Türkiye Kupasi kazanani Sivasspor’u karsi karsiya getirecek mücadelede, karsilasmanin son dakikalarinda özel olarak BiP’te yer alacak ‘Turkcell Süper Kupa’ kanalindan kullanicilara iletilecek. Kupa seremonisine kadar sürecek canli oylama, BiP kullanan futbolseverlerin uygulama içerisinde görebilecekleri bir anket üzerinden gerçeklestirilecek. En çok oyu alan oyuncu hem BiP ‘Turkcell Süper Kupa’ kanalindan duyurulacak hem de kupa seremonisinde ödülünü alacak.

Kullanicilar oylamayi nasil yapacak?

Oylama yalnizca BiP kullanicilarina özel olacak. Kullanicilar, maçin son dakikalarinda sinirli süre açik kalacak ‘Turkcell Süper Kupa’ oylamasina katilabilecekler. Oylamaya katilabilmek için kanalda yer alan sohbet bölümüne ‘anket’ yazilmasi yeterli olacak ve belirlenmis 6 aday oyuncu içinden istenilen oyuncu oylayabilecek. Aday oyunculardan en çok kullanicinin oyunu alan futbolcu, Turkcell Süper Kupa Maçin Oyuncusu ödülünün de sahibi olacak.

Kaynak: İHA