Trabzonspor Sezona Kupayla Baslamak Istiyor

Geçtigimiz sezonu Spor Toto Süper Lig sampiyonluguyla kapatan Trabzonspor, yeni sezona Süper Kupa’yi kazanarak baslamayi hedefliyor. Bordo-mavililer lig ve Sampiyonlar Ligi yogunlugu öncesi Süper Kupa’yla moral bulmak istiyor.

Yeni sezon hazirliklarina 27 Haziran’da Trabzon’da baslayip 4 Temmuz’da Slovenya ve 20 Temmuz’da ise Avsutruya’da tamamlamasiyla 23 günlük kampin ardindan Trabzon’a dönen bordo-mavili takim, Sivasspor ile oynayacagi Süper Kupa finali hazirliklarini Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri’nde sürdürecek.

Geçtigimiz sezonu Spor Toto Süper Lig sampiyonluguyla tamamlayan Abdullah Avci ve ögrencileri yeni sezona da kupa ile baslamayi hedefliyor. Lig ve Sampiyonlar Ligi maçlari öncesi Süper Kupa’yi kazanarak sezona moralli baslamayi planlayan Karadeniz ekibinde, Teknik Direktör Abdullah Avci da ilk resmi maçta sahaya sürecegi kadro üzerinde kurmaylariyla birlikte çalismalarini sürdürüyor.

Avci, 3’te 3 yapmak istiyor

Trabzonspor’da göreve basladigi günden beri önemli basarilara imza atan Abdullah Avci, kulüp düzeyinde hem kariyerinin üçüncü kupasini hem de bordo-mavili takimla 1.5 yillik süre içersinde üçüncü kupasini kazanarak 3’te 3 yapmayi hedefliyor. Avci, ilk olarak 27 Ocak 2021’de Medipol Basaksehir’i 2-1 yenerek Süper Kupa’yi Trabzonspor’un müzesine getirmisti. 38 yil sonra Süper Lig sampiyonlugu sevincini bordo-mavililere yasatan deneyimli teknik adam, kupa serisini sürdürmek istiyor.

Kaynak: İHA