Sivas Belediyespor'un 1. Etap Sivas Kampi Sona Erdi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Sivas’i temsil edecek olan Sivas Belediyespor, Sivas kampini yaptigi son antrenmanla tamamladi.

Sivas kampinda günde çift idman yapan yesil-beyazlilar, lige yogun tempo ile hazirlandi. Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokus, Sivas kampinin verimli geçtigini belirterek, “14 Temmuz’da basladigimiz 1. etap Sivas kampimizi tamamlamis durumdayiz. Kampimiz yaklasik 14 gün sürdü, Sivas kampimizda sporcularimiz gayet özveriliydi. Kamp süresince iyi çalistigimiza inaniyorum. Son yaptigimiz antrenmanla Sivas kampini bitirmis olduk. Önümüzde simdi 2. etap Afyon kampimiz var. Afyon kampinda 3 hazirlik maçi yapacagiz, genellikle teknik ve taktiksel çalismalarimiz olacak. 1. etap Sivas kampinda fiziksel çalismalara önem verdik. Afyon kampinda ligden önce oynayacagimiz hazirlik maçlariyla takimimizin son durumu görme imkanimiz olacak. Sporcularimizin eksiklerini tespit edecegiz, Afyon kampinin Sivas kampi gibi iyi geçecegine inaniyorum” dedi.



“Oyuncularima güveniyorum”

Yeni sezonda beyaz grupta mücadele edeceklerini hatirlatan Tokus, “Grubumuzda iyi takimlar var. Bu sezon çekismeli maçlar oynayacagimiza inaniyorum. Grupta sampiyonluk adaylari var. Ama biliyorsunuz maçlar sahada oynaniyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagiz. 19 takimli bir gruptayiz biz de tecrübeli bir takimiz, bu lige yabanci degiliz. Oyuncularima güveniyorum genç ve yeni bir takimiz, ayrica tecrübemiz var. Bu avantajlarimizi iyi kullanip ligde iyi yerlere gelmek istiyoruz. 29 Temmuz - 8 Agustos tarihleri arasinda ikinci etap kampimiz Afyonkarahisar’da yapilacak. Yaklasik 10 gün sürecek kampi en iyi sekilde degerlendirip sezona iyi baslamak istiyoruz” seklinde konustu.

Teknik Direktör Yusuf Tokus tarafindan futbolculara 2 gün izin verildi.

Sivas Belediyespor kafilesi, 29 Temmuz Cuma günü Afyonkarahisar’da toplanarak yeni sezon hazirliklarini sürdürecek.

Kaynak: İHA