Ömer Alp Için 'Söhretler' Sahaya Cikacak

Çankiri’da SMA hastasi Ömer Alp Kader’in tedavi masraflarinin karsilanmasina katki saglamak için düzenlenecek Söhretler Futbol Turnuvasi’nda Türk ve Romanyali eski futbolcular ter dökecek.

Çankiri’da SMA hastasi Ömer Alp Kader’in tedavi masraflarinin karsilanmasina katki saglamak amaciyla Söhretler Futbol Turnuvasi düzenlenecek. Turnuva öncesi tanitim toplantisi düzenlendi.

Toplantida konusan Çankiri Vali Vekili Sahin Bayhan, "Valiligimiz önderliginde, Belediye Baskanimiz ve milletvekillerimizin destegiyle Ömer Alp yasasin diye Türkiye-Romanya söhretler futbol karsilasmasi düzenlenecek" dedi.

Karsilasmanin 30 Temmuz Cumartesi saat 16.00’da Çankiri Atatürk Stadyumunda yapilacagini ifade eden Bayhan, müsabaka için 10 bin bilet basildigini, bugüne kadar 6 bin biletin satildigini, gelirin tümünün Ömer Alp için harcanacagini kaydetti.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Sadik Ak da Romanya takiminin isim listesinin henüz kendilerine ulasmadigini belirterek, "Takimimiz Fatih Simsek, Battal Çelik, Murat Ali Aras, Müjdat Simsek, Ugur Kütük, Atilla Pank, Mehmet Silahsiz, Ercan Tas, Abdulkadir Canli, Seref Yilmaz, Selçuk Kaplan, Tarik Küçük, Süleyman Köse, Ümit Tütünci, Bülent Göresim, Celil Sagir, Mehmet Nas, Oral Küçükoral, Fatih Akyel, Alpay Özalan, Cihat Öztürk, Sabri Arslan’dan olusuyor. Teknik direktör Hamza Aygün, yardimci antrenör de Selahattin Mutlu. Bunun disinda katilacak söhretlerimiz de var" dedi.

Kaynak: İHA