MKE Ankaragücü Kadrosuna Kattigi 14 Isme Imza Töreni Düzenledi

MKE Ankaragücü, yeni sezon öncesi kadrosuna kattigi oyuncular için taraftara açik imza töreni düzenledi.

Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü, yeni transferlerini Eryaman Stadi’nda taraftara açik imza töreni ile duyurdu. Tek tek isimleri okunarak sahneye gelen, Jese Rodriguez, Giorgi Beridze, Federico Macheda, Anastasios Chatzigiovanis, Uras Radokovic, Marlon Santos, Ali Sowe, Pedrinho, Nurullah Aslan, Dogukan Kaya, Firatcan Üzüm, Oguz Ceylan, Mervan Yigit ve Lamine Diack, MKE Ankaragücü Kulübü Baskani Faruk Koca ile imzalari atti.

"Kadromuzun yüzde 90’ini tamamladik"

Spor Toto 1. Lig’den Süper Lig’e yükselmelerinin ardindan transfer çalismalarini gizli bir sekilde yürüttüklerini belirten MKE Ankaragücü Baskani Koca, "Bütün transferler çok ciddi izlenerek ve ciddi süzgeçten geçirilerek yapildi. Lig baslayinca göreceksiniz çalismalarin büyük titizlikle yapildigini. Su anda kadromuzun yüzde 90’ini tamamladik. Bir sol stoper ve bir ön libero görüsmemiz var. Bordeaux’nun sol stoperiyle anlasmistik ancak takimin küme düsmesi kaldirilinca alamadik. Oyuncu bize gelmeyi kabul etti ama durum istedigimiz gibi gitmedi ama onu aratmayacak bir sol stoper transferi yapacagiz" ifadelerini kullandi.

19 Mayis Stadi’nin yeniden yapimina baslandigini ve en hizli sürede bitirilmesi için çalismalarin takip edildigini aktaran Koca, "19 Mayis Stadi, en geç 2025 yilina hazir. Ya 2024’ün sonu ya da 2025’te 19 Mayis Stadi bitecek. 45-50 bin kisilik bir stat oluyor. Türkiye’nin, hatta dünyanin sayili statlarindan biri olacak. Bu stadin yapilis sürecini Cumhurbaskanimiz büyük bir özenle takip ediyor. En kisa sürede bitirilmesi için bütün kurumlara talimat verdi. Stat yapildiginda 40 bin kisilik kombine alinmazsa bu da bizim ayibimiz olur. Simdiden taraftarimiz hazirlansin. Saray Tesisleri de hazir. O konuda da emin olun" diye konustu.

Kaynak: İHA