Milli Kanocu Mustafa Özmen, 6 Altin Ve 1 Gümüs Madalyanin Sahibi Oldu

Sepas Enerji’nin destekledigi Milli Kanocu Mustafa Özmen, uluslararasi basarilarinin yani sira Türkiye’de de yeni basarilara imza atmaya devam ediyor. Eskisehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Sampiyonasi’nda 6 birincilik ve bir ikincilik madalyasinin sahibi olan Özmen’in takimi da Büyük Erkekler Türkiye sampiyonu oldu.



Sakarya Büyüksehir Belediyesi Kano Takimi, kazandigi madalyalarla Eskisehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Sampiyonasi’na adini yazdirdi. Zorlu mücadelelerin sergilendigi yarislarda boy gösteren Milli Kanocu Mustafa Özmen, 29 kulüpten 265 sporcunun mücadele verdigi sampiyonadaki 1000 metre, 500 metre ve 200 metre eleme, yari final ve final müsabakalarinda 6 altin ve 1 gümüs madalya elde ederek önemli bir basari elde etti.

Eskisehir’de 22-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Sampiyonasi’nda Sakarya Büyüksehir Belediyesi Kano Takimi 14 adet 1’incilik, 7 adet 2’ncilik ve 7 adet 3’üncülük ile toplamda 28 madalya kazandi.

Türkiye’nin önde gelen elektrik perakende sirketi Sepas Enerji’nin destekledigi Mustafa Özmen, kiyasiya bir mücadeleye sahne olan sampiyonaya damga vurdu. Özmen’in de katkilari ile Sakarya Büyüksehir Belediyesi Kano Takimi, büyük erkekler ve yildiz erkekler klasmanlarinda Türkiye birinciligi, genç erkekler klasmaninda ise ikinciligin sahibi oldu.

Kano sporunda uluslararasi düzeyde Türkiye’yi basarili bir sekilde temsil eden Milli Kanocu Özmen, elde ettigi madalyalar ve yarismalarda gösterdigi yüksek performansiyla göz doldurdu.

Kaynak: İHA