Kosovali Futbolcu, Eros Grezda Manisa FK'da

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Kosovali hücum oyuncusu Eros Grezda’yi kadrosuna katti. Hedefleri olan bir kulübe geldigini belirten Grezda, “Manisa Futbol Kulübü’nü hak ettigi yer olan Süper Lig’e hep birlikte tasiyacagiz” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, Kosovali hücum oyuncusu Eros Grezda ile 1+1 yillik anlasma sagladi. Fikri Bayril Tesisleri’nde gerçeklesen imza törenine Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan katildi.

Imza töreninde konusan yeni transfer Eros Grezda, “Manisa Futbol Kulübü gibi büyük bir kulübe geldigim için çok mutluyum. Projeleri olan güzel bir kulüpteyim. Insallah Manisa Futbol Kulübü’nü hak ettigi yer olan Süper Lig’e hep birlikte tasiyacagiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Aktan: “Grezda, Süper Lig yolunda bize katki saglayacaktir”

Eros Grezda transferinin takima hayirli olmasini dileyen Baskan Aktan ise, “Manisa Futbol Kulübü olarak transferde planlayarak ve dogru adimlar atarak ilerlemek istiyoruz. Yavas yavas transferlerimizi yapiyoruz. Bugün de degerli bir oyuncu olan ve bize katki saglayacagina inandigimiz Eros Grezda’yi takimimiza dahil ettik. Bu sezon iddiali bir takim olacagiz. Hedefimiz tabi ki bir üst lige çikmak olacak ama bunu yaparken de kulübümüzü borçlandirmak istemiyoruz. Bu nedenle bütçemize göre hareket ediyoruz. Güzel bir kulüp olduk ve bunu sürdürmek istiyoruz. Eros Grezda’ya Manisa Futbol Kulübü formasiyla basarilar diliyorum. Süper Lig yolunda bize katki saglayacaktir. Bu anlamda kendisine güveniyoruz” diye konustu.



Yeni transferimiz Eros Grezda kimdir?

Manisa Futbol Kulübünün yeni transferi Eros Grezda 1995 yilinda Kosova’nin Yakova kentinde dünyaya geldi. Futbola GAK 1902 altyapisinda baslayan tecrübeli oyuncu, 2013-2014 sezonunda Slovenya ekibi Aluminij takimina transfer oldu. Daha sonra bir diger Slovenya takimi Zavrc’a transfer olan Grezda, 2015-2016 sezonunda Hirvatistan ekibi Lokomotiva Zagreb’e imza atti. 2018-2019 sezonunda Osijek takimindaki performansiyla dikkat çeken 27 yasindaki oyuncu, Iskoçya devi Glasgow Rangers’a transfer oldu. Daha sonra Osijek’e dönen Grezda, geçtigimiz sezon Hirvatistan 1. Lig ekibi Sibenik’te forma giydi. Kariyerinde 201 resmi maçta forma giyen Kosovali oyuncu 36 gol ve 17 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: İHA