Kars 36 Spor Transfere Doymuyor

Kars 36 Spor transfere doymuyor. Yesil beyazli ekip, bir taraftan iç transferi kendi futbolcularla anlasirken, diger taraftan da dis transferde bir birinden basari futbolculari renklerini bagliyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde 2022-2023 futbol sezonunda Kars’i temsil edecek yesil beyazli ekip, yaptigi transferler kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Baskan Erkan Aydin, Kars 36 Spor’un basarili olmasi için transferler yaptiklarini belirtti.

Yesil beyazli ekibin mutlak suretle profesyonel ligde olmasina gerektigine inandiklarini ifade eden Baskan Erkan Aydin, “Kars 36 Spor’un profesyonel ligde olmasi gerektigine inaniyorum. Biz yönetim olarak bunun için çaba sarf ediyoruz. Buradan Karsli isadamlarina, siyasilere, bürokratlara sesleniyorum. Baska Kars yok, gelin el birligiyle bu kentin takimi layik oldugu yere tasiyalim” dedi.

Yeni sezon transferlerin devam ettigine dikkat çeken Aydin, “Kaleci Firat Padak, genç yetenek Emre Can Çersit, Muhammed Burak Vargün ve Cizre Serhat Spor geçen sezon oynayan Serdar Sömer ile yeni sezon için anlasma sagladik. Düsündügümüz futbolcular var, konustugumuz futbolcular var. Bunlarla anlasma sagladikça kamuoyuyla paylasacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA