GSB Spor Okullari Gençleri Bekliyor

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde Aydin’da yürütülen GSB Spor Okullari, 21 farkli bransi ile gençlere sporu sevdirmeye devam ediyor.



Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan her yil 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okullari ve GSB Engelsiz Spor Okullari yaz döneminde faaliyetlerine hiz kesmeden sürdürüyor. Aydin’da da 21 farkli bransta verilen egitimler uzman antrenörler esliginde gerçeklestirilirken, spor okullari gençleri bekliyor.

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 17 ilçede düzenlenen 5-18 yas araligindaki çocuk ve gençlerin bilissel ve sportif gelisimleri ile sosyallesmelerine katki saglayarak yeteneklerini ortaya çikarmak amaciyla sportif kurslar verilmeye devam ediyor. Bu çerçevede voleybol, atletizm, badminton, bocce, basketbol, boks, cimnastik, hemsball, güres, futbol, judo, karate, hentbol, masa tenisi, taekwondo, okçuluk, tenis, floor curling, hokey, aticilik ve yüzme branslarinda binlerce basvuru gerçeklestirildi.

Yaz tatilini sporla iç içe geçiren gençler ise zamanlarini verimli ve saglikli bir sekilde geçirdikleri için mutlu olduklarini ifade ettiler.

Aydin’in 17 ilçesinde aktif bir sekilde ücretsiz spor egitimlerinin devam ettigini dile getiren Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu; “29 Haziran’da kayitlarinin alinmasi ile baslayan GSB Spor Okullari’nda suan hedeflerimiz dogrultusunda ilerlemeye devam ediyoruz. Gençlerimizin, ailelerin taleplerini karsilamak için aktif bir sekilde 91 antrenörümüzle 17 ilçemizde sahada yer aliyoruz. Ayrica Yüzme Bilmeyen Kalmasin projesiyle Aydin’da 7’den 70’e yüzme bilmeyen kalmayacak sekilde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bakanimiz Sayin Mehmet Muharrem Kasapoglu ve Gençlik ve Spor Bakanligimizin destekleriyle hayata geçirilecek projelerle Aydin’in spor kenti olmasini hizli bir sekilde gerçeklestirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA