Erol Bulut Açiklamasi 'Forvet, Kanat Ve Orta Saha Transferi Düsünüyoruz'

Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezon hazirliklarina tesislerinde yaptigi antrenmanla devam etti. Antrenman öncesi açiklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyerek, "Son dönemde iyi transferler yaptik ama hala forvet, kanat ve orta saha transferi düsünüyoruz" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezon hazirliklarina aksam saatlerinde tesislerinde yaptigi antrenmanla devam etti. Antrenman öncesi açiklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, yeni sezona hazir girebilmek adina iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.



"Genel anlamda olumlu bir kamp dönemi geçirdik"

Sezona Haziran ayi ortalarindan itibaren basladiklarini söyleyen Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Yeni sezon çalismalarimiza 19 Haziran’da baslamistik. Ilk bir haftalik süreç Gaziantep’te geçti. Sonrasinda çalismalarimiza Bolu’da devam ettik. Kamp sürecinde hazirlik maçlari oynadik. Iyi bir hazirlik dönemi geçirdik diyebiliriz. Son olarak da Topuk Yaylasi’nda bir kamp yaptik. Genel anlamda kamp olumlu geçti diyebilirim. Kazandigimiz ve kaybettigimiz hazirlik maçlari oldu. Kaybettigimiz maçlarda eksiklerimizi net görebildik" dedi.



"Son dönemde takimimiza iyi isimler de katildi"

Takima önemli takviyeler yaptiklarini ama transfer konusunda biraz geç kaldiklarini söyleyen Erol Bulut, "Kamp sürecinde yaptigimiz transferler oldu. Transfer konusunda biraz geç kaldigimiz da dogru. Ben bunu daha önce de söylemistim. Çünkü transfer çok hassas bir konu. Transferin erken gelmesi takima uyum saglama açisindan çok önemli. O noktada biraz geç kaldigimizi söyleyebiliriz. Ama sonuçta transfer komitemiz ve sportif direktörümüz elinden geleni en iyisini yapmaya çalisiyor. Son dönemde takimimiza iyi isimler de katildi.

Mustafa Eskihallaç, Abdulkadir Parmak, Markaoviç gibi iyi isimleri kadromuza kattik" ifadelerine yer verdi.

"Takim hazir ama yeni transferlerin alismasi biraz sürecek"

Lige kisa süre kala takimin iyi durumda oldugunu da dile getiren Bulut, "Lige 10 günlük bir zaman kaldi. Takim genel anlamda iyi bir durumda. Ama yeni transferlerin takima alismasi birkaç hafta sürecek. Yeni transferlerin kondisyon açisindan da takma biraz alismasi gerekiyor" ifadelerini kullandi.

"Forvet, kanat ve orta saha transferi düsünüyoruz"

Yeni sezonda iyi bir takim kurarak ligi iyi bir noktada bitirmek istediklerini ve bu yönde transfer çalismalarinin da devam ettigini aktaran Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bu sene iyi bir Gaziantep takimi kurmak ve göstermek istiyoruz. Transfer konusunda önümüzde daha süreç var. Süreç içerisinde 2 veya 3 transfer daha gelebilir. Bu konuda transfer komitemiz ve sportif direktörümüz çalisiyor. Umudumuz istegimiz transferlerin en kisa sürede takilma katilmasidir. Mevki olarak da baktigimizda hücum bölgesine transfer yapmayi düsünüyoruz. Forvet, kanat ve orta saha transferi düsünüyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA