Bursa Büyüksehir'den Kanoda Büyük Basari

Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü Durgunsu Kano Türkiye Sampiyonasi’nda 43 madalya, 6 kupa kazandi.

Türkiye Kano Federasyonu’nun 2022 yili faaliyet programinda yer alan Durgunsu Kano Türkiye Sampiyonasi’nda Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü sporculari, yine basarili sonuçlara imza atti. 22-24 Temmuz 2022 tarihleri arasinda Eskisehir’de gerçeklestirilen organizasyonda 1000metre, 500metre ve 200metreeleme,yari final ve final müsabakalarinda kiyasiya rekabet eden Bursa Büyüksehir Belediyesporlu kanocular, yarismalarda yüksek performanslariyla ve basarili dereceleriyle göz doldurdu.

29 kulüpten 265 sporcunun katilimiyla Sarisungur Göleti’nde organize edilen organizasyon büyükler, gençler, yildizlar, minikler ve mini minikler kategorilerinde yapilirken, Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü sporculari,12’si altin, 20’si gümüs ve 11’i bronz olmak üzere 43 madalya kazanirken, yarislar sonunda müzesine 6 da kupa daha kazandirdi.

3 gün süren yarislarda Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü sporculari ilk gün 6 gümüs, 2 bronz madalya kazandi. Organizasyonun ikinci günüde 6 altin, 8 gümüs ve 4 bronz madalya kazanan Bursa Büyüksehir Belediyesporlu kanocular, son gün ise 6 altin, 6 gümüs ve 5 bronz madalya elde etti. Büyük heyecanin yasandigi Durgunsu Kano Türkiye Sampiyonasi’nda Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü sporculari takim halinde de kürsüyü es geçmedi. Organizasyonda genç erkeklerde Türkiye birincisi olan Bursa Büyüksehir Belediyespor Kulübü, yildiz, genç ve büyük kadinlarda ikinci, minik erkekler ve büyük kadinlarda da üçüncü olarak 6 kupa kazandi.

Kaynak: İHA