Baskan Gürün, Basarili Okçular Ile Bir Araya Geldi

Mugla’nin Büyüksehir statüsü kazanmasinda itibaren spor tesislerine 13 milyon TL, amatör spor kulüplerine de 6 milyon TL nakdi ve ayni destek saglayan Mugla Büyüksehir Belediyesi okçuluk bransinda faaliyet gösteren sporculari ile bir araya geldi.

Yatagan Bencik Hali Saha Okçuluk tesislerinde, okçuluk bransinin basarili sporculari ile bir araya gelen Baskan Gürün’e Bencik Mahallesi Muhtari Fahri Safak ve Antrenör Dr. Ejder Sözen de eslik etti.

Baskan Gürün, “Farkli branslarda Bin 724 sporcumuz bulunuyor”

Mugla Büyüksehir Belediyesi’nin okçuluk bransinin basarili sporculari ile kahvalti etkinliginde bir araya gelen Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Osman Gürün, Mugla’da büyük bir aile olduklarini, bu ailenin fertlerinin ulusal ve uluslararasi turnuvalarda ülkemizi basari ile temsil etmesinden gurur duyduklarini söyledi.



Baskan Gürün; “Okçuluk bransimizda lisansli olarak 4 Milli, toplamda da 17 lisansli sporcumuz bulunuyor. Sporun farkli alanlarinda Büyüksehir ailesi olarak Bin 724 sporcumuz var. Sporcularimizin 924’u kadin, 800’ü de erkek lisansli sporcularimizdan olusmaktadir. Okçuluk bransinda ülkemizi ve Mugla’mizi temsil eden sporcularimiz her geçen yil gögsümüzü kabartmaya devam ediyor. Milli takim düzeyinde Sevda Yaka, Songül Lök, Hazal Burun ve Emircan Haney gibi sporcularimizin bulunmasi bizleri heyecanlandiriyor. 7’den 70’e ülkemizi ve Mugla’mizi gururlandiran sporcularima ve antrenörlerine tesekkür ediyorum. Büyüksehir ailesi olarak spora, sporcuya destek olmaya, milli takim düzeyinde sporcular yetistirmeye devam edecegiz” dedi.

Kahvalti organizasyonun ardindan Baskan Gürün, okçuluk bransinda faaliyet gösteren sporcularin ok atisi gösterini izleyerek hatira fotografi çektirdi.

Kaynak: İHA