Balikesirspor Kaptan Atilla Ve Ibrahim Halil Çolak Ile Sözlesme Yeniledi

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta mücadele edecek olan Balikesirspor’da iç transfer çalismalari basladi. 6 sezondur Balikesirspor formasini terleten Kaptan Atilla Özmen ve geçen sezon takimin gol yükünü sirtlayan santrfor Ibrahim Halil Çolak ile sözlesme imzalandi.

Balikesirspor tesislerinde Baskan Nedim Ömer ile bir araya gelen Atilla Özmen ve Ibrahim Halil Çolak kendilerini Balikesirspor’a baglayan imzalari attilar. Balikesirspor kulübünden yapilan açiklamalarda su ifadelere yer verildi:

“Kaptanimiz Atilla Özmen ile yola devam. Iç transfer çalismalarini sürdüren kulübümüz, 6 sezondur formamizi giyen kaptanimiz Atilla Özmen ile sözlesme imzaladi. Atilan imzalarin her iki taraf için de hayirli olmasini temenni eder, kaptanimiz Atilla Özmen’e kirmizi-beyazli forma altinda basarilar dileriz.

Evine hos geldin Ibrahim Halil Çolak. Iç transfer çalismalarini sürdüren kulübümüz, geçtigimiz sezon kadromuzda bulunan tecrübeli futbolcu Ibrahim Halil Çolak ile sözlesme imzaladi. Atilan imzalarin her iki taraf için de hayirli olmasini temenni eder, futbolcumuz Ibrahim Halil Çolak’a kirmizi-beyazli forma altinda basarilar dileriz."

Sözlesme yenileyen 2 futbolcu Balikesirspor tesislerinde Teknik Direktör Muhammet Yilmaz ve ekibiyle antrenmanlara katildilar.

Kaynak: İHA