Aleksandr Mikhaylov Açiklamasi 'Oyuncularimin Elinden Geleni Yapacagini Umuyorum'

Belarus temsilcisi BATE Borisov Teknik Direktörü Aleksandr Mikhaylov, Konyaspor ile çikacaklari rövans maçina hazir olduklarini belirterek, yarin oyuncularinin elinden geleni yapacagini umdugunu söyledi.

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövans maçinda yarin Konyaspor ile karsilasacak olan BATE Borisov’da Teknik Direktör Aleksandr Mikhaylov basin toplantisi düzenledi.

Ilk maçi analiz ettiklerini söyleyen Aleksandr Mikhaylov, “Futbolcularimiz da kendi aralarinda konudan bahsederek, maçi izleyerek tekrardan analiz yaptiklarini söyledi.

Antrenmanlar için 4 günümüz vardi ve maça haziriz” dedi.



“Konyaspor ilk maçta iyi bir performans gösterdi”

Mikhaylov, bir gazetecinin Konyaspor’u küçümsedigi hakkinda gelen soruya, ’’Kesinlikle hayir. Karsi takimi ilk basta küçümsemedik. Maça hazirlandik. Sadece yapmak istediklerimizi yapamadik. Konyaspor ilk maçta iyi bir performans gösterdi. 3 gol atarak ikinci maça daha saglam çikmayi basardi, hak etti. O yüzden 2. maçtan da oyuncularimin elinden geleni yapacagini umuyorum” cevabini verdi.

“Bu futbol, ne olacagi belli degil”

Konyaspor’un 2. maçta taraftarlari önünde oynayacagini hatirlatan Mikhaylov, “Kendi sahalarindalar. Ilk maçta da ilk dakikalardan itibaren bize baski uyguladilar. Kirmizi kart görmelerine ragmen iyi bir performans göstermeye çalistilar ve yapabildiler. Bunu basardilar. Sonuçta bu futbol, ne olacagi belli degil. Ama büyük ihtimalle Konyaspor baski uygulayarak baslar” diye konustu.

Kaynak: İHA