Turgutluspor'dan Eski Baskanlara Tesekkür Plaketi

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor’da Bülent Daskan Baskanligindaki yeni yönetim Kurulu, bir ilke imza atarak, kulübe hizmet etmis eski kulüp baskanlarini geçmisteki hizmetlerinden dolayi tesekkür plaketi vererek onurlandirdi.

Turgutluspor Baskani Bülent Daskan ve yöneticilerinin yer aldigi ve tesislerde yapilan yemege Turgutlu Kaymakami Ali Yilmaz, Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin ve protokol üyeleri katildi.

Yemek sonrasi kisa bir açiklama yapan Kulüp Baskani Bülent Daskan, “Turgutluspor’umuzun basarisi için yola çikmis bulunmaktayiz. Elbette bu basari hedefine ulasmak için birlik, beraberlik, sevgi ve saygi dogrultusunda hareket ederek, ilçemizin degerli yöneticileri ve eski baskanlari ile fikir alisverisi ve birlikteligi en önemli dayanagimiz olacaktir. Bu anlamda bizlere desteklerinizi esirgemeyeceginizi biliyor ve inaniyorum. Turgutluspor’umuz maalesef an itibariyle görmek istedigimiz ve sanli geçmisine layik bir yerde degildir. Onun için Turgutluspor’umuzu ivedilikle, layik oldugu üst liglere tasimamiz gerekiyor. Turgutluspor’umuzu o eski sanli günlerine Allah’in izniyle kavusturacagiz. Bunu basarmak için tüm imkanlarimizi da bu dogrultuda seferber edecegiz. Yeter ki Turgutlulu hemserilerimiz Turgutluspor’a olan inançlarini ve desteklerini esirgemesinler. Bizlerin en büyük motivasyonu taraftarimizin destekleridir. Turgutluspor’umuzu güzel günler bekliyor. Bunu hep birlikte basaracagiz.” dedi.

Yemegin ardindan bugün yas günü olan Kulüp Baskani Bülent Daskan için de dogum günü pastasi kesilerek yeni yasi kutlandi. Ardindan eski baskanlara tesekkür plaketi takdim edildi.

Yemegin ardindan teknik heyet ve yeni transferler tanitildi

Yemegin ardindan davetlilerin de katilimiyla teknik heyet ve yeni transferler basina tanitildi. Teknik Direktör Sadun Hosbay ve ekibi Analiz ve Atletik Performans Antrenörü Bahri Bentür, Yardimci Antrenör Nordin Akhamrane ve Yasar Kiygan, Kaleci Antrenörü Ilhan Yilmaz ve yeni transferlerden Dede Çelik, Ilhan Aslanoglu, Mahmut Demirgan, Muhammed Ebrar Yildirim, Anil Kara ve Mustafa Köroglu basin karsisina geçerek poz verdi.

Teknik ekibe ve yeni transferlere basarilar dileyen Kulüp Baskani Bülent Daskan, “Teknik Direktörümüz Sadun Hosbay ve ekibine olan inancimiz tam. Oyuncularimiza da inaniyor ve güveniyoruz. Hocamizin istegi dogrultusunda transferler yaptik. Yapmaya da devam edecegiz.” dedi.

Kaynak: İHA