Sivasspor'dan Galibiyetli Prova

Hazirlik maçinda Al Sharjah ile karsilasan DG Sivasspor rakibini 2-0 maglup etti.

Avusturya’da yeni sezon hazirliklarini sürdüren Sivasspor, üçüncü hazirlik maçinda Birlesik Arap Emirlikleri ekibi Al Sharjah ile karsi karsiya geldi. Bad Blumau kasabasinda oynanan mücadeleden Yigidolar 2-0 galibiyetle ayrildi. Mücadelede Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Markus Lamb, Lena Hirtl ve Zvonimir Mestrovic hakem üçlüsü görev yapti.

Teknik Direktör Riza Çalimbay maça; Ali Sasal Vural, Murat Paluli, Dimitrios Goutas, Caner Osmanpasa, Ugur Çiftçi, Robin Yalçin, Hakan Arslan, Fredrik Ulvestad, Erdogan Yesilyurt, Max Gradel ve Mustapha Yatabare 11’iyle çikti. Maçin ikinci yarisinda ise oyuna; Emre Satilmis, Emre Gökay, Aaron Appindangoye, Alaaddin Okumus, Isaac Cofie, Ziya Erdal, Karol Angielski, Leke James ve Kerem Atakan Kesgin dahil oldu. Yigidolar’in gollerini 14. dakikada Mustapha Yatabare ve 31.dakikada Erdogan Yesilyurt kaydetti.

Kirmizi-beyazlilar bu maçla birlikte Avusturya kampini tamamladi. Yigidolar yarin Sivas’a dönecek.

Sivasspor daha önce oynadigi hazirlik maçlarinda Bolu kampinda Al Shamal SC’yi 2-0 ve Neftçi Bakü’yü 1-0 maglup etmis, Avusturya kampinda ise Szombathelyi Haladas ile golsüz, Sigma Olomouc ile 1-1 berabere kalmisti.

Kaynak: İHA