Ozan Gençalp, Alaçatispor Baskani Oldu

Alaçati Gençlik ve Spor Kulübü Baskan Yardimcisi Ozan Gençalp, Soner Varhan’in kulüp baskanligindan ayrilmasi üzerine, yönetim kurulunca kulüp baskani olarak seçildi.

2019 yilinin Agustos ayinda kulüp baskanligina seçilen ve 2021 Subat ayinda gerçeklestirilen olagan genel kurul toplantisinda güven tazeleyen Soner Varhan’in, is yogunlugu nedeniyle baskanlik görevinden ayrilmasiyla, kulüp yönetim kurulu olaganüstü toplanti yapti. Durumu degerlendiren Alaçati Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu kulüp baskanligina, baskan yardimciligi görevini yürüten Ozan Gençalp’i oybirligi ile seçti.

Ozan Gençalp’in kulüp baskanligina seçildigi bilgisi, kulübün sosyal medya sayfasindan da duyuruldu.

"Desteginizi esirgemeyin, her sey Alaçatispor için"

2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Alaçatispor’da zorlu bir görev üstlendigini belirterek, kulüp baskani olarak ilk açiklamasini yapan Ozan Gençalp, "Bu zorlu görevi, formasini da giymek onurunu duydugum, top kosturdugum Alaçatispor’da, Alaçatililik ruhuyla, Alaçatispor’un derin sevgisiyle üstlendim. Yönetim kurulu üyelerimle, en büyük destekçimiz Çesme Belediye Baskanimiz Ekrem Oran’in bu yeni dönemimizde de yine en büyük destekçimiz olacagi inanciyla, Alaçati esnafimiz ile is insanlarimizin destegi ve atesleyici gücümüz taraftarimizin destegi ile Alaçatispor’umuza basarilarla dolu bir sezon yasatacagimiza inaniyorum. Öncelikli olarak, 2022-2023 sezonunun güçlü kadrosunu olusturmak için yönetim kurulumla birlikte siki bir çalisma yapacagiz. Alaçatispor camiasinin bize güvenmesini, kulübün basarisi için gece gündüz demeden çalisacagimiza inanmasini ve bizden yeni dönemimizde destegini esirgememesini diliyorum. Her sey Alaçatispor için" dedi.

Kaynak: İHA