Baskan Fevzi Kiliç'tan Erenlerspor Ziyareti

Erenlerspor Yaz Futbol Okulunda egitim gören 2006-2015 yas gruplari sporcularini ziyaret eden Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, “Saglikli kosullarda spor yapabilmeniz için yatirimlarimizi ve çalismalarimizi sürdürecegiz. Her birinizi tebrik ediyor, basarilar diliyorum” dedi.

Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, Erenlerspor Yaz Futbol Okulunda egitim gören 2006-2015 yas gruplari sporcularini ziyaret etti. Baskan Fevzi Kiliç’in ziyaret programina Erenlerspor Kulüp Baskani Kadir Kocacik ve yönetim kurulu üyeleri eslik etti. Baskan Kiliç akabinde kulüp binasini ziyaret ederek kulüp yönetimi ile bir araya geldi.

Yaz Futbol Okulunda egitim gören futbolcularla tanisarak sohbet eden Baskan Fevzi Kiliç, “Sporda basari elde etmenin ilk kurali azmetmektir. Yaz tatilini böylesine güzel bir sekilde degerlendiren sizleri tebrik ediyorum. Sizlerin saglikli kosullarda spor yapabilmesi için yatirimlarimizi ve çalismalarimizi sürdürecegiz. Her birinizi tebrik ediyor, basarilar diliyorum” diye konustu.

Yaz futbol okulunun ardindan kulüp binasinda Kulüp Baskani Kadir Kocacik ve yöneticiler ile bir araya gelen Baskan Fevzi Kiliç, Erenlerspor A takiminin son durumu hakkinda da bilgi aldi. Baskan Kiliç, sezonun Erenlerspor ve tüm takimlar için hayirli olmasini diledi.

Kaynak: İHA