Avrupa Sampiyonasi'nda Türk Rüzgari Esiyor

Polonya’nin Lodz kentinde düzenlenen Avrupa Üniversite Oyunlari devam ediyor. Avrupa Basketbol Üniversiteler Sampiyonasi’nda C Grubunda yer alan temsilcimiz Beykent Üniversitesi ilk maçini 58-55 skorla kazanarak, sampiyonaya galibiyetle basladi.

Avrupa Basketbol Üniversiteler Sampiyonasi ön tur maçlari basladi.

4 grupta toplam 16 takimin yer aldigi sampiyonada, C grubunda yer alan Beykent Üniversitesi, rakibi Hirvatistan’in Zagreb Üniversitesi’ni 58-55 skorla geçmeyi basardi.

Son iki sampiyonada final oynayan Beykent Üniversitesi, gruptaki diger maçlarini Hungarian University of Sports Science ve University of Liege ile yapacak.

Bakan Kasapoglu’ndan tebrik

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Türk takimlarinin karsilastigi Avrupa Üniversite Oyunlari erkek voleybol finalinde Gazi Üniversitesi’ni yenerek sampiyonluga ulasan Beykent Üniversitesi’ni tebrik etti.

Kasapoglu, sampiyon Beykent Üniversitesi’ni su mesajiyla kutladi:

"Finalde Beykent Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi’nin karsi karsiya gelmesi bizler için gurur vesilesi oldu. Üçüncü kez sampiyonluga ulasan Beykent Üniversitesi’ni kutluyorum. Gazi Üniversitesi’ni de finale kadar yükselmesinden dolayi tebrik ediyorum. Her iki üniversitemizin spordaki basarilarinin devamini diliyorum."

Kaynak: İHA