Seferovic Açiklamasi 'Iyi Isler Yapacagimiza Inaniyorum'

Galatasaray’in yeni golcüsü Haris Seferovic, Kasimpasa maçinin ardindan, "Iyi isler yapacagimiza inaniyorum" dedi.

Galatasaray, hazirlik maçinda Kasimpasa’yi 2-1 maglup etti. Maçin ardindan sari-kirmizili takimin yeni transferi Haris Seferovic, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Golcü oyuncu, "Bence 10-15 dakikaya istedigimiz gibi baslayamadik. Sonrasinda kendimizi iyi hissettik. Bizim için güzel bir maçti. 1-0 yaptiktan sonra beraberlige döndü skor. Bizim için önemli olan maçi kazanmakti. Bu maçi iyi analiz edip, lige hazir bir sekilde baslayacagiz. Taraftara tesekkür ediyorum. Beni çok güzel karsiladilar. Ben de onlari mutlu edecegim ve burada daha da iyi atmosferler görecegiz" seklinde konustu.



"Önemli olan kimin gol attigi degil, takimin kazanmasidir"

Yeni sezonda gol hedefiyle ilgili ise Haris Seferovic, "Az önce söyledigim gibi bir rakam vermek istemiyorum. Rakam herkesin üzerinde baski olusturacak bir seydir. Önemli olan kimin gol attigi degil, takimin kazanmasidir. Iyi bir takimimiz var. Iyi isler yapacagimiza inaniyorum" diye konustu.



"Benim için özel bir deneyimdi"

Muslera’nin nasil üçlü çektirmesi gerektigi an ile ilgili olarak Seferovic, "Gerçekten benim için özel bir deneyimdi. Burada güzel bir sey var. Kisa sürede buna adapte olacagim" açiklamasinda bulundu.

Galatasaray’i tercih etmesiyle ilgili olarak da Bosnak asilli Isviçreli forvet, "Galatasaray’in ismini herkes çok iyi biliyor. Ne kadar kupasi oldugunu, ne kadar basarili oldugunu. Türkiye’nin en büyük takimi. Galatasaray istedigi zaman dolayisiyla benim için en iyi seçenek Galatasaray’di. Son sezonda ne oldugu önemli degil, bu sezon basarilara imza atacagiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA