Hazirlik Maçi Açiklamasi Galatasaray Açiklamasi 2 - Kasimpasa Açiklamasi 1

Yeni sezon öncesi hazirliklari kapsaminda Kasimpasa ile özel maçta karsi karsiya gelen Galatasaray, Kerem Aktürkoglu ve yeni transferi Seferovic’in golleriyle sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrildi. Kasimpasa’nin golü ise Hajradinovic’ten geldi.

Yeni sezon öncesinde hazirlik karsilasmasinda Nef Stadyumu’nda Kasimpasa ile karsi karsiya gelen Galatasaray sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrildi. Sari-kirmizili taraftarlarin, sicak havaya ragmen yogun ilgi gösterdigi mücadeleye Galatasaray; Muslera - Omar, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Berkan, Oliveira, Yunus, Emre Akbaba, Kerem Aktürkoglu ve Gomis 11’iyle basladi.

Maçtan önce Teknik Direktör Okan Buruk’a taraftarlar büyük bir sevgi gösterisinde bulunurken, genç teknik adam da tribünleri tek tek dolasarak taraftarlari selamladi.

Kasimpasa da yenilenen kadrosuyla rakibinin karsisina çikti. Sami Ugurlu, Galatasaray karsisinda Erdem, Jeffrey Bruma, Saadik Çiftpinar, Hadergjonaj, Fetretta, Turgay Gemicibasi, Hajradinovic, Fall, Ben Ounnes ve Bahoken 11’ini sahaya sürdü.

Ilk yarida iki takim da karsilikli ataklarla gol ararken, sari-kirmizili ekip 30. dakikada Kerem Aktürkoglu’nun uzaktan attigi golle öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra ise, Ben Ounnes’in ceza yayina ortasinda Hajradinovic sert ve düzgün bir vurusla skora esitlik getiren isim oldu. Karsilikli gollerle ilk yari 1-1’lik esitlikle sona erdi.

Ikinci yarida takimlar degisiklik yapmadan sahaya çikarken, Galatasaray’da yeni transferler Seferovic ve Dubois, 60. dakikada Gomis ve Omar’in yerine oyuna dahil oldu. Sari-kirmizili ekibin yeni golcüsü Seferovic, oyuna girdikten 6 dakika sonra aglari havalandirarak takimini 2-1 öne geçiren isim oldu. Karsilasmanin kalan bölümünde baska gol olmadi ve Galatasaray sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrildi.

Kaynak: İHA