Jorge Jesus Açiklamasi 'Ikinci Maçta Turu Geçen Taraf Olmak Istiyoruz'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Dinamo Kiev maçinin ardindan, "Ikinci maçta turu geçen taraf olmak istiyoruz" dedi.

UEFA Sampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçinda Fenerbahçe, Polonya’da Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile golsüz berabere kaldi. Maçin ardindan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Taraftar destegine deginen Portekizli çalistirici Jorge Jesus, “Ikinci maçta taraftarlarimizin bize desteginin çok büyük bir avantaj olusturacagini düsünüyorum. Taraftarimizin olusturacagi atmosfer rakibin üzerinde psikolojik baski saglayacaktir. Beraberlikle buradan ayriliyoruz. Ilk maçi tamamladik, ikinci maçta turu geçen taraf olmak istiyoruz” diye konustu.



"Ofansif anlamda daha üretken olmamiz gerekiyor"

Karsilasmayi degerlendiren Jorge Jesus, "Yeni bir ekip olarak çiktigimiz ilk resmi maçimizdi. Zor bir rakiple eslestigimizi daha önce de söylemistim. Rakibimizin oyuncularinin çogu Ukrayna Milli Takimi’nin da oyuncusu. Dinamo Kiev, Sampiyonlar Ligi’nde bizim takimimizdan daha tecrübeli bir ekip. Fakat 95 dakika sonunda daha iyi olan takim bizdik. Defansif olarak iyi bir görüntü sergiledik. Rakibimiz ciddi atak üretemedi, ofansif yönü yüksek oyuncularimizi oyuna aldiktan sonra birkaç pozisyon yakaladik fakat bunlari degerlendiremedik. Ofansif

anlamda eksik kaldik fakat rövansta ofansif anlamda daha üretken olmamiz gerekiyor” seklinde konustu.



"Oyuncularim bir üst tura çikabilmek için gerekli kaliteye sahipler"

Transfer ile ilgili sorulan soruya ise Portekizli çalistirici su cevabi verdi: “Su an için transfer konusunu konusmamizin bir geregi yok. 27 Temmuz’da Dinamo Kiev ile bir kez daha karsilasacagiz. Takimimizin oyunculari bir üst tura çikabilmek için gerekli kaliteye sahipler. 5 haftalik süreçte bunu basarmak için çalistik. Dinamo Kiev ile ikinci karsilasmamizda oynayamayacak oyuncular ile ilgili konusmanin geregi yok.”

Kaynak: İHA