Benni Lam Açiklamasi 'Evimizde Farkli Bir Hikaye Olacak'

Maccabi Netanya Teknik Direktörü Benni Lam, Basaksehir karsisinda deplasmanda avantajli bir skor elde ettiklerini söyleyerek, “Bizim daha farkli yüzümüzü görecekler. Evimizde farkli bir hikaye olacagini düsünüyorum” dedi.



UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçinda Maccabi Netanya, deplasmanda Medipol Basaksehir ile 1-1 berabere kaldi. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Maccabi Netanya Teknik Direktörü Benni Lam, “Biz sadece kendi oyunumuza konsantre olmaya çalistik. Basaksehir üzerinde baski kurmaya çalistik ve basarili olduk. Ama bu 2 maçtan sadece 1’i ve oynayacak bir maçimiz daha var. Burada da bin taraftarimiz bizi destekledi. Israil’de tüm biletlerin satilacagini ve 12 bin taraftarimizin önünde oynayacagimizi düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

Golü erken bulmalarinin oyun anlayislarini degistirmedigini dile getiren Lam, “Planimiza sadik kaldik. Sahaya çiktigimiz zaman Basaksehir’i sasirtmak için çiktik ve pres yaptik. Ikinci yari Basaksehir presimize karsilik verdi. Ilk maç oldugu için konsantremiz iyi degildi ama ikinci maçta daha iyi olacagimizi düsünüyorum” cümlelerine yer verdi.

“BASAKSEHIR BIZIM DAHA FARKLI YÜZÜMÜZÜ GÖRECEK”

“Önümüzdeki maçi içeride oynayacagimiz için daha farkli olacak” diyen tecrübeli çalistirici, “Basaksehir bizim daha farkli yüzümüzü görecek. Biz bu maçta da kendi oyunumuzu oynamaya çalistik ama teknik kapasiteleri yüksek oldugu için bize karsilik verdiler. Evimizde farkli bir hikaye olacagini düsünüyorum” seklinde konustu.

(Uygar Aydin - Ismail Yasin Akçin - IHA)

Kaynak: İHA