Basaksehir'in Yeni Transferleri Ilk Kez Resmi Maçta Forma Giydi

Medipol Basaksehir’in kadrosuna yeni kattigi futbolcular Lucas Biglia, Patryk Szysz ve Mounir Chouiar, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçinda oynanan Maccabi Netanya müsabakasinda görev alarak, turuncu-lacivertli forma ile ilk kez resmi bir müsabakada sahaya çikmis oldu.

Medipol Basaksehir’in yeni transferleri sahaya ilk kez çikti. Turuncu-lacivertli takimin renklerine yeni bagladigi Biglia, Mounir ve Szysz UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçinda Maccabi Netanya’ya karsi forma giydi. Lucas Biglia müsabakaya ilk 11’de baslarken, 57. dakikada Mounir Chouiar, Deniz Türüç’ün yerine oyuna girdi. Bir diger yeni transfer Patryk Szysz ise 76’da Serdar Gürler’in yerine oyuna dahil oldu. Böylece turuncu-lacivertli takima yeni katilan 3 isim Maccabi Netanya müsabakasi ile ilk kez resmi bir karsilasmada görev almis oldu.

Patryk Szysz ilk resmi maçinda ilk gol

Medipol Basaksehir’in Polonya takimlarindan Zaglebie Lubin’den kadrosuna kattigi Patryk Szysz, Maccabi Netanya karsisinda ilk resmi maçina çikarken, turuncu-lacivertli forma ile de ilk kez rakip fileleri havalandirmis oldu. Maçin 76. dakikasinda çikan Serdar Gürler’in yerine oyuna dahil olan Polonyali futbolcu, oyuna girdikten 5 dakika sonra 81’de rakip fileleri havalandirmayi basararak, skoru 1-1 yapti. Takimina beraberligi getiren golü kaydeden Szysz, böylece görev aldigi ilk resmi maçinda golle tanismis oldu.

Kaynak: İHA