Seferovic Açiklamasi 'Galatasaray'a Geldigim Için Çok Mutlu Ve Gururlu Hissediyorum'

Galatasaray’in yeni transferi Haris Seferovic, sari-kirmizili kulübe geldigi için çok mutlu ve gururlu hissettigini söyledi.

Galatasaray’in Benfica’dan kiraladigi Isviçreli golcü oyuncu Seferovic, kendisini sari-kirmizi renklere baglayan sözlesmeyi imzalamasinin ardindan Galatasaray Televizyonu’na konustu.

30 yasindaki golcü, “Istanbul gibi çok güzel bir sehre geldigim için çok mutluyum. Galatasaray gibi büyük bir kulübe geldigim için de kendimi çok mutlu ve gururlu hissediyorum. Istanbul gibi harika bir sehirde yasamakta çok sikinti çekecegimi zannetmiyorum. Ailemle birlikte burada oldugum için de çok mutluyum. Öncelikle burada ev bulduktan sonra buraya adapte olacagim. Sonra da antrenmanlara ve maçlara odaklanip çok güzel bir sezon geçirmek istiyorum” dedi.



"En sevdigim dövmelerimden biri"

Haris Seferovic, ay yildiz dövmesi hakkinda kendisine sorulan soruya ise su sekilde yanit verdi:

“Ben Bosnak oldugum için Müslümanim. Islam’i simgeleyen bir sembol oldugu için de bu dövmeyi yaptirmak istedim. En sevdigim dövmelerimden biri.”

"Çilgin taraftarimizi tüm sezon boyuncu bizi desteklemeye bekliyorum"

Taraftarlarin kendisini karsilamasiyla ilgili Seferovic, “Çok çilginca bir geceydi benim açimdan. Daha önce Türkiye’de maç yaptim, stat tamamen dolu olmamasina ragmen o zaman bile harika bir atmosfer vardi. Stadin full oldugu zamanda neler olacagini tahmin bile edemiyorum. Çilgin taraftarimizi tüm sezon boyunca bizi desteklemeye bekliyorum. Geçtigimiz sezon geçmiste kaldi. Galatasaray’in nasil büyük bir kulüp oldugunu herkes biliyor. Her zaman sampiyonluga oynayan bir takim oldugunu da herkes biliyor. Biz de buraya yeni katilan oyuncular olarak öncelikle birbirimize adapte olup daha sonra antrenmanlara odaklanip tabii ki de sampiyonlugu kazanmaya çalisacagiz” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA