Haris Seferovic Istanbul'a Geldi

Galatasaray’in anlasmaya vardigi Isviçreli golcü Haris Seferovic, Istanbul’a geldi.

Transfer çalismalarini sürdüren Galatasaray, Benfica’dan Haris Seferovic ile satin alma opsiyonlu 1 yilligina kiralik olarak anlasti. 2022-2023 sezonu öncesi Abdülkerim Bardakçi, Kazimcan Karatas, Sergio Oliveira transferleri ile kadrosunu güçlendiren sari-kirmizililar forvet hatti için Haris Seferovic ile anlasma sagladi.

Lizbon’dan özel uçakla gelen Seferovic, Atatürk Havalimani Genel Havacilik Terminali’nden Istanbul’a giris yaparken, karsilamaya 100’e yakin taraftar geldi. Boynuna Galatasaray atkisi geçiren Seferovic, yaptigi ilk açiklamada, “Burada oldugum için çok mutluyum. Geç saatlerde buraya gelen taraftarlara çok tesekkür ediyorum. Hep birlikte çok çalisarak, basarili olacagiz” ifadelerini kullandi.

Sakatligi ile ilgili sorulan soruya da yanit veren golcü oyuncu, “Geçen yil sakatligim vardi. Bu yil kendimi çok iyi hissediyorum. Herhangi bir sakatligim yok” dedi.

Basarili golcü daha sonra kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrildi.

Haris Seferovic saglik kontrolünden geçtikten sonra sari-kirmizililara resmi imzayi atacak.

2014-2017 yillari arasi Eintracht Frankfurt’ta oynayan 30 yasindaki futbolcu son 5 sezonda ise Portekiz’in Benfica kulübünde forma giydi. Golcü oyuncu, Benfica formasiyla çiktigi 187 maçta 74 gol, 22 asitlik katki sagladi. 86 kez de Isviçre milli takim formasi giyen Seferovic, 25 kez gol sevinci yasadi.

Kaynak: İHA