Sanliurfali Sporcu Türkiye Sampiyonu Oldu

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, belediye bünyesindeki kurstan aldigi egitim ile Türkiye Sampiyonu olan sporcu ile bir araya geldi. Baskan Canpolat, “Spora, gençlige, gelecege yatirim yapmaya devam edecegiz. Haliliye’mizden daha çok birinciler ve sporcular yetistirecegiz” dedi.

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, Türkiye Sampiyonu olan sporcu Murat Polat ile bir araya geldi.

Haliliye Belediyesi bünyesinde açilan judo kursuna katilan ve buradan aldigi egitim ile Çorum’da düzenlenen Okullararasi Türkiye Judo Sampiyonasina katilan Murat Polat, 38 kilogramda Türkiye Sampiyonu oldu. Basarisiyla Sanliurfa’nin ve Haliliye’nin gururu olan Polat’i, Belediye Baskani Mehmet Canpolat makaminda kabul etti. Belediye bünyesinde yetisen sporcuyu tebrik eden Canpolat, Polat’a madalyasini takarak, bisiklet hediye etti. Haliliye Belediyesi olarak gençlerin yaninda olacaklarini ifade eden MCanpolat, spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerini kaydetti.

Canpolat, “Haliliye Belediyemiz, sporculari yetistirmeye devam ediyor. Bu mahiyette de judoda genç ögrencimiz, kardesimiz Haliliye Belediyespor’un alt yapisinda yetiserek Çorum’da yapilan yarismada Türkiye birincisi oldu. Bundan dolayi kendisini tebrik ediyorum. Spora, gençlige, gelecege yatirim yapmaya devam edecegiz insallah. Biz de bugün kendilerini tebrik ettik. Ayni zamanda da ödüllendirdik. Basarilari daim olsun. Insallah hep birlikte Haliliye’mizden daha çok birinciler ve sporcular yetistirecegimizin müjdesini vermek istiyorum. Hep birlikte Haliliyemiz için çalisacagimizi ifade eder, saygilar sunarim” dedi.

Genç sporculari yetistiren Judo Hocasi Ibrahim Halil Durna, desteklerinden ötürü Mehmet Canpolat’a tesekkür ederek, “8 ay içerisinde bir tane Türkiye Sampiyonu çikardik, iki tane ögrencimizde ilk 7 siraya girdi. Iki hafta sonra Spor Toto Türkiye Sampiyonasi var. 10 ögrencimiz sehrimizi ve Haliliye’mizi temsil etmek için Afyon’da olacak. Bizden desteklerini esirgemeyen, gençlige sahip çikan Haliliye Belediye Baskanimiz Mehmet Canpolat’a tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.

Haliliye Belediyesi judo kursunda 8 ayda aldigi egitim ile Türkiye Sampiyonu oldugunu belirten Murat Polat ise emegi geçenlere tesekkürlerini iletti.

Spor Toto Türkiye Sampiyonasina katilacak olan sampiyon sporcu Sanliurfa’yi temsil edecek.

Kaynak: İHA