Sampiyon Sporcular Altinla Ödüllendirildi

Portekiz ve Italya’da düzenlenen Avrupa Gençler Açik Su Yüzme Sampiyonasi’nda sampiyon olan Antalyaspor’lu yüzücülere altin madalya verildi.

Antalyaspor Hasan Subasi tesislerinde gerçeklesen ve 2 Temmuz tarihi itibariyle Antalyaspor’un 56. kurulus yil dönümüne denk gelerek ayri bir anlama sahip olan organizasyonundaki ödülleri Antalyaspor Kulübü Dernek Baskani Emin Kemal Hesapcioglu, yönetim kurul üyeleri Caner Canitez ile

Ersan Göbelek ve kulüp genel koordinatörü Cem Manavusak taktim ettiler.

Bas Antrenör Turgay Demircioglu sorumlulugunda Portekiz’de gerçeklesen Avrupa Gençler Açik Su Yüzme Sampiyonasi’nda; Emir Batur Albayrak (Avrupa Sampiyonu), Sevim Eylül Süpürgeci (Avrupa Ikincisi), Talya Erdogan (Avrupa Üçüncüsü) ve yine Bas Antrenör Turgay Demircioglu sorumlulugunda Italya’da düzenlenen Len Cup 2’de Poyraz San Askin, Atakan Ercan, Ahmet Efe Söker, Atakan Ercan, Emre Sarp Zeytinoglu milli takim ile elde ettikleri basarilar sonucunda altin ile ödüllendirildiler.

Dernek baskani Emin Kemal Hesapcioglu, “Milli yüzücülerimizle ne kadar gurur duysak azdir. Hem ilimizi, hem de ülkemizi Avrupa kulvarlarinda en iyi sekilde temsil eden genç yüzücülerimizi ve ailelerini bu anlamli günde yürekten kutluyorum" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: İHA