ESOB Baskani Keskin'den 'Dünya Sampiyonuna' Plaket

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (MESOB) Baskani Sevket Keskin, Arnavutluk’un Baskenti Tiran’ da gerçeklestirilen Global Fashion Progress (GFB) Kuaför Uluslararasi Yarismalarinda takim halinde sampiyon olan Sener Eroglu’nu tebrik ederek plaket takdim etti.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi’nde Sener Eroglu’nu agirlayan MESOB Baskani Sevket Keskin, Arnavutluk’un baskenti Tiran’da gerçeklestirilen Global Fashion Progress (GFB) Kuaför Uluslararasi Yarismalarinda dünya sampiyonu olan Malatyali kuaför Sener Eroglu’nu tebrik ederek, “Takim olarak dünya sampiyonu olmasi bizleri gururlandirdi. Esnaflarimiz adina Sener Eroglu’na plaket takdim ediyoruz. Malatya’miz tanitimini yaptiniz nice kupalar kazanmaniz dilegiyle basarilarinizin devami diliyorum” dedi.

Yarismadan kazandigi dünya kupasini Malatya’ya ve Türkiye’ye armagan ettigini belirten Eroglu, “ Bizde Malatya’mizin tanitimi yaptik. MESOB Baskani Sevket Keskin baskanima tesekkür ediyorum. Bizi davet etti ve plaket verdiler. Yarismadan kazandigimiz Dünya Kupasini Malatya’miza ve Türkiye’mize armagan ediyoruz. Bizlere her daim destek olan Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonlari Isletmecileri Federasyonu Genel Baskani Bayram Karakas ve Eurocup Baskani Gökhan, Hamarat ve takim kaptani Erkan Engin, Özcan Tekcan, Osman Baciya ve sivil toplum kuruluslarina Eurocup Türkiye Kuaför Milli takim arkadaslarima tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA