Emre Mor Açiklamasi 'Hem Ligi Hem De Türkiye Kupasi'ni Kazanabilecek Kaliteye Sahibiz'

Fenerbahçe’nin yeni transferi Emre Mor, takim olarak hem ligi hem de Türkiye Kupasi’ni kazanabilecek kaliteye sahip olduklarini söylerken, Karagümrük’te hocasi olan Volkan Demirel’in kendisine sezon sonunda Fenerbahçe’ye gidecegini söyledigini ifade etti.

Fenerbahçe’nin Fatih Karagümrük’ten kadrosuna kattigi Emre Mor, FB TV’ye açiklamalarda bulundu. Burada oldugu için çok gururlu oldugunu söyleyen Mor, "Çok büyük bir camiadaydim, Fenerbahçe’deyim. Zaten geçen sezon, bir sonraki sezonumda seviye atlamis ve çok daha iyi bir takimda olmak dilegiyle planlamistim. Bunda da basarili oldugumu düsünüyorum. Burada basarili olmak ve Fenerbahçe’ye katki saglamak istiyorum. Burada olmaktan dolayi çok mutluyum. Takim arkadaslarimla iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Taraftarlarimiza sunu söyleyebilirim. Elimden gelenin en iyisini saha içerisinde verecegim. Benden çok büyük beklentileri var. Ben de kendimi iyi taniyorum ve bunun için hazirim. Taraftarlarimizi Sampiyonlar Ligi ve ligde oynayacagimiz maçlarda görmek adina sabirsizlaniyorum. Sabirsizlikla o ani bekliyor, olacagim. Performansiniz yukariya çiktigi zaman ve bu performansa erken yaslarda ulastiginiz zaman sevdiginiz isi yaptiginizi bazen unutabiliyorsunuz. O anki ruh haliniz ve düsüncenizle ama son oynamis oldugum sezondan sonra her ne kadar zorluklar yasamis olsam da o zorluklardan çikarak tekrar sevmis oldugum isi yapmaya basladigimi hissediyorum. Tekrar severek, tutkuyla bu isi yaptigimi fark ediyorum. Ama zaten bu her futbolcu için geçerli. Herkes için geçerli. Sizin rahat etmeniz sizin performansinizi da arti sekilde etkileyen bir faktör. Geçen yil bunu basarabildigim için mutluyum açikçasi ama bu tabii zaman da alan bir periyot. Bunu zamanla asabiliyorsunuz. Su an için rekabete hazir oldugumu düsünüyorum. Büyük bir camiadayim. Burada da rekabete hazirim. Sabirsizlikla sezonu bekliyorum" dedi.



"Jorge Jesus isini ciddiye alan birisi"

Birkaç gündür takimda oldugunu söyleyen Emre Mor, "Disaridan gördügüm kadariyla Jorge Jesus’un mizaci biraz sert gibi gözükse de ayni zamanda sevecen ve sefkatli yönü de var. Hoca isini ciddiye alan birisi. Ne yaptigini, nasil bir is çikardigini bilen birisi. Taktik ve teknik anlamda bunlari gayet iyi bilen birisi. Taktik toplantilara girdigim zaman simdiden çok fazla sey ögrendigimizi söyleyebilirim. Iyi bir insan. Tecrübeli bir teknik adam. Umuyorum iyi is çikaracak ve hepimizin yararina olur" diye konustu.



"Hem ligi hem de Türkiye Kupasi’ni kazanabilecek kaliteye sahip oldugumuzu düsünüyorum"

Hedeflerden de bahseden basarili futbolcu, "Hedefimiz elbette ki ligimizde sampiyon olmak, buna hiçbir süphe yok. Bunu kazanmamiz gerekiyor. Su an itibariyla gördügüm kadariyla da iyi oyunculara ve çok tecrübeli bir teknik adama sahibiz. Dolayisiyla bu anlamda pozitif hisler ve düsünceler tasiyorum. Sampiyonlar Ligi ile ilgili konusacak olursam hedefimiz maç maç gitmek olacak. Bir sonraki asamayi düsünerek ve maç maç ilerleyerek devam etmemiz gerekiyor. Tabii ki de su anda ’Sampiyonlar Ligi’ni kazanacagiz’ gibi bir cümle kuramam. Dolayisiyla maç maç ilerlememiz gerektigine inaniyorum. Çünkü iyi bir oyuncu grubuna sahip oldugumuzu söyleyebilirim. Hem ligi hem de Türkiye Kupasi’ni kazanabilecek kaliteye sahip oldugumuzu düsünüyorum" ifadelerini kullandi.

"Volkan Hoca bana sezon sonunda Fenerbahçe’ye gidecegimi söylemisti"

Fatih Karagümrük’teyken hocasi olan Volkan Demirel’e deginen 24 yasindaki futbolcu, "Volkan Hoca ile geldiginde yaptigimiz ilk toplantida bana sezon sonunda Fenerbahçe’ye gidecegimi söylemisti. Planimiz ve aramizda konusulan sey buydu. Bana bu dogrultuda inanilmaz sekilde yardimci oldu. Benimle alakali olarak çok iyi seyler söyledigini de biliyorum. Volkan Hoca ile çok iyi bir iliskimiz var, iyi iliskilere sahibiz. Onu tanidigim için gerçekten çok mutluyum, çok iyi bir insan" seklinde konustu.

Kaynak: İHA