Yenimahalle Yaz Okullarina Yogun Ilgi

Yenimahalle Belediyesi’nin yaz tatilini Ankara’da geçiren çocuklar için düzenledigi yaz okullari yogun ilgi görüyor.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü yaz okullari egitimleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde ve Ali Öcal Batikent Semt Stadi’nda veriliyor. Yaz okulu programinda 4-10 yas araligi için bale ve jimnastik, 7-14 yas araligi için basketbol, voleybol, hentbol, halk oyunlari, masa tenisi, kick boks ve taekwondo branslarinda egitim veriliyor.

520 ögrenci yaz okulu heyecani yasiyor

Simdiye kadar 520 ögrencinin kayit yaptirdigi Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü yaz okullarinda bu yil ilk kez alaninda uzman spor egitmenlerince okçuluk egitimi de gerçeklestiriliyor. Çocuklarin spor yeteneklerini artirmak ve kisisel gelisimlerine katkida bulunmak amaciyla açilan yaz okullari açildi.

Çocuklarimizin saglikli gelisimini önemsiyoruz

Yaz okullarinin vatandastan yogun ilgi gördügünü belirten Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Yaz tatilini Ankara’da geçirecek olan çocuklarimizin sosyallesmesi, spor yaparak zinde kalmasi ve kisisel gelisimleri için yaz okullari düzenliyoruz. Yenimahalle sakinleri düzenledigimiz yaz okullarina yogun talep gösteriyor. Alaninda uzman spor hocalarimiz çocuklarimizin gelisimi ve spor branslarina yönelmeleri için büyük emek harciyor. Çocuklarimizi ve gençlerimizi yaz tatilini verimli geçirmeleri açisindan yaz okullarimiza bekliyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA