Turgutlu Belediyespor'da Yeni Baskan Firat Honaz Oldu

Turgutlu Belediyespor olagan genel kurulu gerçeklestirildi. Genel kurul sonrasi Firat Honaz baskanliga seçilirken Evren Erbas, Hale Bozdemir, Orhan Mert ve Emrah Kanik yönetim kurulu üyeleri oldu.

Sporda marka kent olma hedefiyle gerçeklestirdikleri yatirimlarla önemli basarilara imza atan Turgutlu Belediyespor’da olagan genel kurul gerçeklestirildi.

Yapilan genel kurul sonrasi Firat Honaz Belediyespor’da yeni baskan olurken Evren Erbas, Hale Bozdemir, Orhan Mert ve Emrah Kanik yönetim kurulu üyeleri oldu.

Yeni yönetimde iki kadin yönetici

Kadini hayatin her alaninda desteklemek amaciyla kadin basketbol ve kadin voleybol takimlarini kuran Turgutlu Belediyespor’un olagan genel kurulu sonrasi olusan yeni yönetimine Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Evren Erbas ile Imar ve Sehircilik Müdürü Hale Bozdemir katildi.

Genel Kurul hakkinda açiklamada bulunan Turgutlu Belediyespor Baskani ve Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz, “Turgutlu’muzu sporda marka bir kent haline getirmek amaciyla faaliyetlerimizi yürüttügümüz Turgutlu Belediyespor’da genel kurulumuzu gerçeklestirdik. Asbaskan olarak görev aldigim Turgutlu Belediyespor’da yeni dönemde baskan olarak görevime devam edecegim. Bununla birlikte Evren Erbas ve Hale Bozdemir’in yönetimde olmasi bu genel kurulu bizim için ayri bir öneme sahip kiliyor. Kadini hayatin her alaninda destekledigimizi göstermek amaciyla kurdugumuz kadin basketbol ve voleybol takimlarimizin oldugu bir kulüp olarak iki kadin yöneticimiz oldu. Gençlerimizin sporla büyümesi, kentimizi ulusal ve uluslararasi alanda basariyla temsil etmek ve kadinin spor alanindaki gücünü gösterebilmek adina çalismalarimiza ve yatirimlarimiza durmaksizin devam edecegiz. Yeni dönemin Turgutlu’muza ve spor camiasi için hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA