Mithat Pala; 'Takimin Degisilmez Oyuncusu Olmak Istiyorum'

Erzurum’da kamp sürecine devam eden Çaykur Rizespor’un futbolcusu Mithat Pala, “Rizespor için vazgeçilmeyen futbolculardan bir tanesi olmak istiyorum” dedi.

2’nci etap kamp çalismalarina Erzurum Yüksek Irtifa Kamp Merkezi’nde devam eden Çaykur Rizespor yeni sezon hazirliklarini hizla sürdürüyor. IHA muhabirine açiklamalarda bulunan Rizespor’un 21 yasindaki genç orta saha futbolcusu Mithat Pala, Çaykur Rizespor futbolcusu olmaktan memnun oldugunu belirtirken, Süper Lig’e tekrar çikmak için ellerinden geleni yapacaklarini ifade etti.



“Erzurum’daki yüksek rakim nefesimizi açiyor”

Yeni sezona çok iyi hazirlandiklarini belirten Çaykur Rizespor futbolcusu Mithat Pala, “Öncelikle 3 yildir kamp çalismalarimiz için hep Erzurum’a geliyoruz. Burasi idman sahalari ve konaklama alanlari açisindan çok iyi durumda. Burada kamp süreci olarak takimdaki abilerim ve arkadaslarim olsun hep beraber çok iyi hazirlaniyoruz. Çok iyi bir kamp sürecinin geçtigini söyleyebilirim. Elimizden gelen her seyi yapiyoruz. Erzurum’daki yüksek rakim nefesimizi açmak açisindan bize çok iyi geliyor. Bununla beraber zaman zaman zorlandigimiz durumlar da oluyor. Genel olarak bize sagladigi faydalar açisindan yüksek rakim daha iyidir” dedi.



“Bülent hocanin basarisi tartisilmaz”

Takim için elinden gelenin en iyisini yapacagini söyleyen Pala, “Rizespor’un çok iyi bir kulüp oldugunu düsünüyorum ve burada gerçekten çok mutluyum. Burada bulundugum sürece de elimden gelenin en iyisini yapacagim. Bülent hocanin futbolculuk kariyeri olsun, teknik direktörlük kariyeri olsun basarisi tartisilmaz. Tüm Türkiye’nin kabul ettigi ve bildigi bir seydir. Hocamiz bize her konuda yardimci olmaya çalisiyor. Biz de onun söylediklerini sahaya yansitmaya çalisiyoruz” diye konustu.



“Takimin degisilmez oyuncusu olmak istiyorum”

Rizespor’da kalici olmak istedigini kaydeden Pala, “Rizespor’da kendi hedeflerimden daha önemli olan kulübün hedefleridir. Rizespor’u hakkettigi yere, Süper Lig’e tasimak öncelikli hedefimiz. Daha sonra kendi hedefim bu takimin bir parçasi olmak, kalici olmak ve bu takimin degisilmez oyuncularindan olmaktir. Rizespor taraftari iyi günde kötü günde hep yanimizdalar. Her zaman bize destek oluyorlar. Bu sene de onlarin bize olacak destegiyle, sagladiklari motivasyonla, taraftarin gücünü arkamiza alarak Rizespor’u layik oldugu yere, Süper Lig’e hep beraber çikartacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA