Kocaelispor'da 3 Yeni Transfer Takimla Ilk Antrenmanina Çikti

Kocaelispor’da yeni transferler Cem Ekinci, Okan Eken ve Yalçin Kilinç takimla ilk antrenmanlarina çikti. Takima yeni katilan 3 futbolcu da antrenman öncesi açiklamalarda bulundu.

Kocaelispor, yeni sezon hazirliklarina bugün yaptigi antrenmanla basladi.

Yesil-siyahlilarin yaz transfer döneminde Ankaragücü’nden kadrosuna kattigi deneyimli forvet Cem Ekinci, Manisa FK’den alinan golcü oyuncu Okan Eken ve Eyüpspor’dan transfer edilen tecrübeli stoper Yalçin Kilinç takimla ilk kez antrenmana çikti. Üç futbolcu da antrenman öncesi basin mensuplarina yaptiklari açiklamada büyük bir camiaya gelmenin heyecanini yasadiklarini belirtti.



“Kocaelispor’un 2. Lig’de isi yok”

Hedeflerinin sampiyonluk oldugunu belirten Cem Ekinci, “Kocaelispor’a karsi birçok kez oynadim. Buranin büyük bir camia oldugunu, büyük bir taraftar kitlesi oldugunu biliyorum. Kocaelispor’un 2. Lig’de isi yok. Bunu herkes biliyor. O yüzden elimizden geleni yapip Kocaelispor’u bu sene sampiyon yapmak istiyoruz. Taraftarlari mutlu etmek istiyoruz, her maçi kazanmak için oynayacagiz” açiklamasinda bulundu.

“Sabirsizlikla oynamayi bekliyorum”

Manisa FK’den transfer edilen golcü oyuncu Okan Eken ise, “Büyük, köklü bir camiaya geldigimin farkindayim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagim. Geçen sezon burada rakip olarak oynadigim maçta çok heyecanlanmistim. Sabirsizlikla oynamayi bekliyorum” diye konustu.



“Kocaelispor’un yeri Süper Lig”

Eyüpspor’dan takima katilan bir diger transfer Yalçin Kilinç da hedeflerinin sampiyonluk oldugunu söyleyerek, “Büyük bir camiaya geldim ve hedefler belli. Geçen seneyi geride birakip çok fazla konusmamak lazim. Çünkü bu takim olarak bizi zehirleyebilir. Bu sene yeni bir sayfa açildi. Insallah biz de katki saglayacagiz. Kocaelispor’un yeri Süper Lig. Insallah kulübü tekrar oralara çikartiriz ve geçen sene üzülen insanlari insallah mutlu ederiz” dedi.

Kaynak: İHA