Denizlispor Mental Yorgunlugunu Idmanlarla Atiyor

A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 10 gün sürecek Burdur kampinda teknik taktik çalismalarinin yani sira mental olarak da takimi lige hazirlamayi hedeflediklerini söyledi.



Yeni sezon hazirliklarina Haluk Ulusoy Tesislerinde devam eden Altas Denizlispor, 15-25 Temmuz tarihlerinde Burdur’da yapacagi sezon basi kampi öncesi güç depolamaya devam ediyor.

Yaklasik 20 gündür kendi tesislerinde çalistiklarini ifade eden Altas Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Denizli’deki çalismalarimiz fiziksel olarak hazir hale gelme ve güç toplama çalismalariydi. Burdur kampinda daha çok teknik taktik çalismalarimiz olacak. Belirledigimiz oyun kurgumuzu sahaya yansitma ve gerektiginde rotasyona gitme konularinda Burdur kampi bize büyük katki verecek. Kampta çalismalarimizin agirligini bunlar teskil edecek. Oynayacagimiz hazirlik maçlarinda da, yapmak istediklerimizi sahaya yansitmaya çalisacagiz. Futbolcularimizi fiziksel ve teknik-taktik kadar mental olarak da hazir hale getirmek istiyoruz. Bazen toplantilarla bazen de birebir görüsmelerle bu konuda da iyi yol aldigimiza inaniyorum" dedi.



"Verilen bu emeklerin heba olmamasi lazim"

Teknik direktörlük hayati boyunca disiplin ve çok çalismaktan asla taviz vermedigini kaydeden Mesut Bakkal, "Ne is yaparsak yapalim, basarili olmak için rehavete kapilmadan çok çalismamiz gerekiyor. Sezon hazirliklarina basladigimiz saatten itibaren tesislerde yatip kalkiyoruz. Verilen bu emeklerin heba olmamasi lazim. Belirledigimiz plan ve program dahilinde sezon öncesi kampimizi kazasiz belasiz tamamlayarak lige hazir hale gelmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA