Binlerce Baskentlinin Tercihi Yakacik Mesire Alani

Kurban Bayrami süresince piknik yapmak ve mangal yakmak isteyen Baskentli piknikçilerin tercih ettigi adres Yenimahalle Belediyesi Yakacik Mesire Alani oldu. Bayram tatilini firsat bilen binlerce vatandas, tatil süresi boyunca temiz havanin keyfini çikarmak ve aileleri ile birlikte huzurlu bir bayram geçirmek için Yakacik Mesire Alanina akin etti.

Keyifli bir gün için her ayrinti düsünüldü

146 bin metrekare alana sahip, Baskentlilerin huzuru ve mutlulugu için her ayrintinin düsünüldügü 5 bin 500 kisi kapasiteli mesire alaninda, minik sakinler de unutulmadi. 4 adet çocuk oyun alani, 3 plaj voleybolu sahasi, 2 çim futbol sahasi ve basketbol sahasini içerisinde barindiran alanda binlerce vatandas keyif dolu bir bayram geçirdi.

Ayrica Yakacik Mesire alaninda vatandaslarin bol oksijen almasi için bin 500 agaç, 4 bin fidan ve 5 binin üzerinde çali bitkisi bulunuyor. 470 adet kamelyali ve kamelyasiz oturma alanina sahip mesire alaninda, çocuk, genç, yasli her yas grubunun keyifli vakit geçirebilmesi için her ayrinti düsünüldü.

“Baskentliler, Ankara’nin yesil cenneti Yakacik Mesire Alanina geliyor”

Yakacik mesire alaninin bütün olanaklariyla baskent sakinlerine tüm yil hizmet ettigini belirten Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar “Yakacik yalniz bayramlar da degil, tüm yil Ankaralilarin tercih ettigi, aileleri ile birlikte keyifle vakit geçirdigi bir merkez konumundadir. Piknik yapmak ve mangal yakmak isteyen kent sakinleri, Ankara’nin yesil cenneti olan Yakacik mesire alanina geliyor. Baskentliler güven ve huzur dolu bir ortamda bir araya geliyor, vatandas mutlu bir bayram geçiriyor. Yenimahalle Belediyesi olarak vatandasin yogun ilgi gösterdigi mesire alanini Ankara’ya kazandirdigimiz için kivanç duyuyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA