Ali Eren Demirezen 3. Kez ABD'de Ringe Çikacak

Profesyonel boksta üç kez Avrupa sampiyonlugunu kazanmis olan Ali Eren Demirezen, 3. kez ABD’de ringe çikacak. Demirezen, 30 Temmuz Cumartesi günü Brooklyn’de Polonyali Adam Kownacki ile karsilasacak.

Ali Eren Demirezen’in menajeri ve EC BOXING Yönetim Kurulu Baskani Erol Ceylan, ABD’li boks izleyicilerinin büyük begenisini kazanan Ali Eren’e buradan maç teklifleri yagdigini vurgulayarak, "Bundan önceki karsilasmasini ABD’nin dünyaca ünlü sinema sehri Hollywood’da gerçeklestiren boksörümüz, ABD’li dünyaca ünlü boksör Kevin Johnson’u devirerek boks otoritelerinin ilgisini çekmisti. ABD seyircisinin sempatisini kazanan Ali Eren’in ABD’de maç yapmasi için yogun istek aliyoruz ve bu da bizi çok memnun ediyor. Bir Türk boksörün dünyanin boks merkezi olan ABD’de ringe çikmasi bizim için gurur verici bir olaydir. Avrupa’da önümüze geleni devirdik ve simdi ABD’de büyük hedeflerimiz var onlar için mücadele veriyoruz" seklinde konustu.

Ankara’da bulunan Yücelen Grup tesislerinde kampa giren Ali Eren Demirezen ve EC BOXING Basantrenörü Bülent Baser, spora ve sporcuya desteklerinden ötürü Yücelen Grup Baskani Ali Yücelen’e tesekkür etti. Su ana kadar antrenmanlarin çok iyi gittigini belirten Bülent Baser, "Ali, çok hirsli ve bu karsilasmayi kazanabilmek için var gücüyle çalisiyor" dedi.

EC BOXING Basin Danismani Vedat Alyaz ise, 33 yasindaki Polonyali rakip Adam Kownacki’nin, bugüne kadar çikmis oldugu 20 profesyonel maçin hepsini kazandigini ifade ederek, "Bu karsilasmalardan 15’ini nakavtla sonlandirmis olan tehlikeli bir isim. Ayrica rakibin iki de yenilgisi bulunuyor. Fakat Ali’ye olan güvenimiz tamdir ve bu karsilasmadan da zaferle ayrilacagimiza inaniyorum" dedi.

Kaynak: İHA