Hazirlik Maçi Açiklamasi Fenerbahçe Açiklamasi 2 - Hull City Açiklamasi 0

0 maglup etti.

Fenerbahçe, yeni sezon hazirliklari çerçevesinde Ingiltere Championship ekibi Hull City ile Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda karsilasti. Hayatini kaybeden Alpay Kazan anisina oynanan maçi Fenerbahçe 2-0 kazandi. Mücadeleyi Onur Özütoprak, Mehmet Kapluhan ve Kemal Mavi üçlüsü yönetti.

Karsilasmaya sari-lacivertliler; Altay Bayindir, Atilla Szalai, Kim Min-Jae, Ferdi Kadioglu Bright Osayi-Samuel, Miguel Crespo, Ismail Yüksek, Irfan Can Kahveci, Lincoln Henrique, Diego Rossi ve Enner Valencia ilk 11’iyle çikti.

Hull City ise; Ingram, Coyle, Elder, Greaves, Yones, Figueiredo, Ozan Tufan, Lewis-Potter, Longman, Allahyar Sayyadmanesh ve Slater 11 ile mücadele etti. Hull City’nin sahibi Acun Ilicali ile Fenerbahçe Baskani Ali Koç mücadeleyi birlikte takip ettiler. Ilk yarisi 0-0 sona eren mücadelede Fenerbahçe oyuna sonradan giren oyuncularinin golleriyle skora ulasti. 87. dakikada kazanilan serbest vurusta topun basina geçen Arda Güler aglari havalandirarak takimini öne geçiren isim olurken, bu golden 2 dakika sonra Serdar Dursun fileleri havalandirarak maçin skorunu ilan etti. Fenerbahçe’den Hull City’ye transfer olan Ozan Tufan da eski takimina karsi ilk 11’de sahaya çikti.

Kaynak: İHA