Battalgazi'de Bayram Dolu Dolu Geçecek

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi Dernekler Federasyonu tarafindan ortaklasa düzenlenecek olan ‘Bekir Alyüz Futbol Turnuvasi’nin finali ve ardindan gerçeklestirilecek olan konser programi ile Kurban Bayrami dolu dolu geçecek.

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi Dernekler Federasyonu tarafindan “Bekir Alyüz Futbol Turnuvasi”nin finali ve mini bir konser programi düzenlenecek. 11 Temmuz Pazartesi günü saat: 17.00’de Orduzu Pinarbasi Tesisleri’nde Kamistas Drejan Köyü ile Alikan Köyü takimlarinin oynanacagi futbol turnuvasi final müsabakasinin ardindan, Orduzu Pinarbasi Yeni Malatyaspor tesislerinde yapilacak olan ve sunuculugunu Ali Biricik’in üstlenecegi konser programinda yerel sanatçi Ebru Yaman ve Kara Hasan sahne alacak. En güzel sarkilarini Malatyalilar için seslendirecek olan sanatçilar, programa katilacak vatandaslara unutulmaz bir gece yasatacak. Oynanacak olan final müsabakasi ve ücretsiz konser programi ile Malatyali vatandaslar, Kurban Bayramini dolu dolu geçirecek.

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi Dernekler Federasyonunun isbirligi ile düzenlenecek olan bu özel organizasyona tüm Malatyali vatandaslari davet etti.

Kaynak: İHA