Acun Ilicali Açiklamasi 'Fenerbahçe'ye Karsi 85 Dakika Dayanabilmek Bizim Için Önemli Bir Gurur'

Fenerbahçe ile Sakarya’da hazirlik maçinda karsi karsiya gelen Ingiltere Championship ekibi Hull City’de karsilasmanin ardindan kulübün sahibi Acun Ilicali açiklamalarda bulundu. Ilicali, Fenerbahçe’ye karsi 85 dakika dayanabilmenin önemli olduguna dikkat çekerek "Çok güzel transferler yaptik, insallah onlarla biz de Ingiltere Championship’te bir yerlere gelmek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe, yeni sezon hazirliklari çerçevesinde Ingiltere Championship ekibi Hull City ile Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda karsilasti. Hayatini kaybeden Alpay Kazan anisina oynanan maçi Fenerbahçe 2-0 kazandi. Karsilasma sonrasinda açiklamalarda bulunan Hull City’nin sahibi Acun Ilicali, Fenerbahçe karsisinda 85 dakika dayanabilmenin önemli bir gurur oldugunu ifade etti.



"Tam bir dostluk maçiydi"

Fenerbahçe’nin galibiyetle neticelendirdigi maçin ardinda açiklamalarda bulunan Hull City takiminin sahibi Acun Ilicali, "Güzel bir maç oldugunu düsünüyorum. Tam bir dostluk maçiydi, tribünlerde de çok güzel görüntüler vardi. Hull City’den de gelen taraftarlar vardi. Onlara da tesekkür ediyoruz buraya kadar geldikleri için. En büyük tesekkürü ise Sakarya seyircisine ediyorum. Çünkü gerçekten çok güzel bir sevgi vardi. Burada sag olsunlar bizi bagirlarina bastilar. Iyi ki bu maçi burada yapmisiz. Ali baskan da ayni seyi söyledi, ’Acun iyi ki burada böyle bir maç olmus. Çok güzel bir ambiyans vardi’ dedi.

Çok mutluyuz" ifadelerini kullandi.

"Arda Güler bizim gelecegimiz, Türk futbolunun gelecegi"

Fenerbahçe’nin genç yetenegi Arda Güler hakkinda da konusan Ilicali "Arda Güler bizim gelecegimiz, Türk futbolunun gelecegi. Onun attigi her gol bizi mutlu eder. Bugün de çok mutlu oldum gol attigi için. Zaten maç bizim için manevi olarak çok önemliydi. Rahmetli arkadasim Alper Kazan adinaydi maç. Benim için manevi degeri büyük olan maçta Arda’nin gol atmis olmasi benim için güzel bir mutluluk oldu" diye konustu.



"Fenerbahçe’ye karsi 85 dakika dayanabilmek bizim için önemli bir gurur"

Takimi hakkinda da konusan Ilicali, "Fenerbahçe ile oynuyoruz, sonuç itibariyle baktiginiz zaman sezonu iki hafta önce açtik. 5 transferimiz de su anda oynamadi. O açidan baktigimizda iyi mücadele ettik. Göze çarpan futbolcularimiz da vardi ama bugün Fenerbahçe tabii ki çok büyük bir takim. Fenerbahçe’ye karsi 85 dakika dayanabilmek bizim için önemli bir gurur. Çok güzel transferler de yaptik insallah onlarla biz de Ingiltere Championship’te bir yerlere gelmek istiyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA