Yenimahalle'de Yaz Okullari Start Verdi

Yenimahalle Belediyesi’nin yaz tatilini Ankara’da geçirecek olan çocuklar için düzenledigi yaz okullari egitimlerine start verdi. Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi’nde ve futbol bransi için Ali Öcal Batikent Semt Stadi’nda düzenlenen yaz okulu kurslarina simdiye kadar 500 ögrenci kayit yaptirdi.

Yaz okulu programinda 4-10 yas araligi için bale ve jimnastik branslarinda, 7-14 yas araligi için basketbol, voleybol, hentbol, halk oyunlari, masa tenisi, kick boks, tekvando branslarinda egitim veriliyor. 11 ayri bransta egitimlerin basladigi yaz okulunda futbol bransinin çalismalari Ali Öcal Batikent Semt Stadi’nda gerçeklestiriliyor. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü yaz okullarinda bu yil ilk kez alaninda uzman spor egitmenlerince okçuluk egitimleri de gerçeklestiriliyor.

Yaz okullarinin yogun ilgiyle basladigini kaydeden Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Yaz tatilini Ankara’da geçirecek olan çocuklarimizin sosyallesmesi, spor yaparak zinde kalmasi ve kisisel gelisimleri için yaz okullari güzel bir imkandir. Saglikli toplum saglikli bireylerin yetismesiyle olusur” dedi.

Kaynak: İHA