Maltepe'de Hakimler Ve Savcilar Yesil Sahada Ter Döktü

Istanbul Anadolu Adliyesi 10. Geleneksel Futbol’ turnuvasi, ünlü futbolcularin katildigi söhretler maçi ve final müsabakasiyla son buldu. Kiyasiya rekabetin yasandigi futbol turnuvasi, renkli görüntüler olusturdu.



Istanbul Anadolu Adliyesi 10. Geleneksel Futbol Turnuvasi, IBB Maltepe Sahil Spor Tesislerinde, gerçeklesti. Futbol Turnuvasina, Maltepe Kaymakami Bahri Tiryaki, Kartal Kaymakami Abdullah Demir, Cumhuriyet Bassavci Vekillerinden Ugur Seçgin, Hasan Turgut, Ihsan Kamil Akçadirci, Mehmet Aydin, hakimler, savcilar, adli personel ve eski futbolcularin katilimi ile gerçeklesti. Ahmet Çakar hakemliginde düzenlenen söhretler maçinda ünlü futbolculardan, Hami Mandirali, Elvir Baljic, Can Arat, Sefer Seferoglu, Ali Cansun, Sedat Yesilkaya, Mehmet Eksi, Ömer Gülen’in ter döktügü maç, renkli görüntüler olusturdu. Cüneyt Çakir yönettigi final maçina vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Futbol turnuvasinda birinci Bilgi Islem Takimi, ikinci Kadiköy Takimi ve üçüncü de Anadolu Takimi oldu. Öte yandan futbol turnuvasinda basari elde edenler ödüllerini protokolün elinden aldi.

“Uzun soluklu bir turnuvaydi”

Konu hakkinda konusan Cumhuriyet Bassavci Vekili Ugur Seçgin, “Bu bizim geleneksel 10. Futbol Turnuvamiz. Bu turnuvanin genelde de turnuvalarimizin final müsabakasi öncesi eski milli futbolcularimizla birlikte adliyemizde görev yapan hakimlerimiz, Savcilarimiz, personelimizden olusan takimlar bir gösteri maçi oynuyorlar. Bu maçin arkasindan da final müsabakasi oynaniyor. Tabii uzun soluklu bir turnuvaydi. Adliyemizden 24 takim içerisinde hakimlerimizin, savcilarimizin personelimizin oldugu takimlar mücadelelerini yaptilar. Yogun is temposu arasinda soluklanmak için degisik bir ortam olusturulmus oldu” dedi.



Maltepe Kaymakami Bahri Tiryaki ise, “Adaleti saglayip toplumda adaleti saglayan kurumun basinda adliyeler geliyor. Bugün de Anadolu Adliyesi, Anadolu Bölge Adliye Mahkemesi, hakim, savcilarin, öncülügünde yapmis olduklari turnuvanin final maçlari oynaniyor. Bu final maçinda da Türkiye’de futbolun zirvesine çikmis ünlü futbolcularla, hakim, savcilar ve kaymakamlik olarak biz de katkida bulunduk” diye konustu.

Kaynak: İHA