AK Parti Istanbul Il Baskani Kabaktepe Açiklamasi 'AK Parti Belediyecilikte Bir Markadir'

AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, Kagithane’de 22 bransta düzenlenecek olan yaz spor okullarinin açilisinda yaptigi konusmada, “AK Parti belediyecilikte bir markadir. Kagithane de bu markanin en güzel incilerinden bir tanesi” dedi.

Kagithane Belediyesi tarafindan 2022 Yaz Spor Okullarinin açilisi düzenlenen törenle yapildi. Hasbahçe Mesire Alani’nda gerçeklestirilen açilis törenine AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe ve Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin katildi.

Çocuklar, gençler ve yetiskinler olmak üzere 10 binin üzerinde vatandasin yaz tatilinde saglikli ve güçlü kalmalari, spor ahlakiyla yetismeleri, yeni arkadaslar edinmeleri için Yahya Kemal ve Hamidiye Mahallelerinde bulunan spor tesislerinde 22 farkli bransta sportif egitimler hazirlanildi. Yüzme, tenis, badminton, modern ve geleneksel okçuluk, satranç, voleybol, buz pateni, basketbol, futbol, hentbol, taekwondo, karate, güres, masa tenisi, jimnastik, futsal, atletizm, boks, dart, engelli basketbol ve engelli yüzme gibi alanlarda egitimler verilerek bireylerin ulusal ve uluslararasi alanda basarilar elde etmesi amaçlaniyor.

“AK Parti belediyecilikte bir markadir”

AK Parti belediyelerinin yaz spor okullarinda önemli rol aldiklarini söyleyen AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, “AK Parti belediyecilikte bir markadir. Kagithane de bu markanin en güzel incilerinden bir tanesi. Okullar tatile girdi. Yazin çocuklarin hem sporla olan ilgilerini güçlendirmek hem yaz tatillerini en verimli sekilde gelistirmek hem bedensel hem ruhsal hem fiziksel hem de zihnen gelisimlerine katkida bulunmak için yaz spor okullarinda belediyeler öncülük ediyorlar. Bunun en güzel örneklerinden birini de Kagithane Belediyesi’nin öncülügünde açilisini yaparak görüyoruz. 10 binlerce çocuk bu yaz, spor okullarinda hizmet alacaklar” açiklamasinda bulundu.

“Yaz okullariyla 2 ay boyunca çocuklarimizla beraber olacagiz”

Yaz okullarina kayit yapanlarin fazla oldugunu belirten Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, “Okullar kapanir kapanmaz çocuklarin kayitlarini aldik ve Kagithaneli hemsehrilerimiz yogun bir sekilde teveccüh gösterdiler. 6 yasindan baslayarak 18 yasina kadar olan çocuklarimiz 22 ayri bransta egitim alacaklar. Buz pateninden yüzmeye, masa tenisinden futbola, basketbola, hentbola, voleybola kadar olan branslarda egitim alacaklar. Yazi da güzel bir sekilde geçirecekler. Hem çocuklarimizin salgin döneminden sonraki yaz spor okullarina olan sevgisini görmüs olduk hem ailelerimizle beraberiz. 2 ay boyunca çocuklarimizla beraber olacagiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA