Kriket Milli Takimi Pursaklar'da Kampa Girdi

Finlandiya’da 9-20 Temmuz tarihlerinde organize edilecek T20 Kriket Dünya Kupasi Avrupa Alt Elemelerinde mücadele edecek olan Milli Takim, müsabakalar öncesi hazirliklarina Pursaklar’da basladi.

12-20 Temmuz 2022 tarihlerinde yapilacak ICC T20 Dünya Kupasi Avrupa Alt Elemeleri öncesi Büyük Erkek A Milli Takimi, Pursaklar Belediyesi tarafindan Uluslararasi standartlara uygun olarak insa edilen Saray Mahmudiye Stadi’nda kampa girdi. Antrenman yapan A Milli Takimi ziyaret ederek antrenörlerle bir süre sohbet eden Baskan Ertugrul Çetin, ilçe Baskani Servet Türkayik ile birlikte ay-yildizli ekibin antrenmanini izledi.

Son yillarda insa ettikleri spor alanlari ile Pursaklar’in spor alt yapisini güçlendirdiklerini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Saray Mahmudiye stadimizda kampa girerek günde çift antrenman yapan sporcularimizi, Ilçe Baskanimiz Servet Türkayik ile birlikte izledik. Ilçemizi sportif olarak temelleri saglam yapilarla insa etmeye devam ederek, ülke sporuna katki saglamaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA