Socios.Com Ile Benfica Arasinda Is Birligi

SL Benfica, dünyanin önde gelen blockchain destekli taraftar etkilesimi ve ödüllendirme uygulamasi Socios.com’da bir Fan Token piyasaya süren ilk Portekiz kulübü olacaklarini duyurdu.

SL Benfica, dünyanin en büyük 150’den fazla spor organizasyonunun yer aldigi Socios.com kadrosuna katiliyor. Socios.com’un genis agindaki büyük isimler arasinda Paris Saint-Germain, FC Barcelona, Valencia, Atlético de Madrid, Manchester City, Arsenal, S.C Corinthians, Flamengo, So Paulo FC, CR Vasco da Gama, FPF ve UEFA yer aliyor. NBA, NHL ve NFL’den 50’den fazla büyük ABD spor markasi, MMA’in dev organizasyonu UFC, önde gelen Formula 1 takimlari ve e-spor dünyasinin önemli takimlari yer almakta.

Socios.com, giderek büyüyen Fan Token sahipleri toplulugu için bu yil en az 500 oylama düzenleyerek, forma tasarimlarindan kadro numaralarina ve kutlama sarkilarina kadar çesitli konularda taraftar merkezli kararlari etkilemelerine olanak taniyor. Socios.com ayrica 2022’de favori kulüplerinin canli maçlarini izlemeye hazirlanan 17 binden fazla taraftarla her zamankinden daha fazla taraftari ödüllendirecek. Fan Token sahipleri ayrica NFT’lerin yani sira lisansli ürünler, kulüp sponsorlari ile baglantili özel indirimlere ve büyük markalarla baglantili diger özel tekliflere ve tesviklere erismeye hak kazanirken maç formalari da dahil olmak üzere benzersiz dijital ödüllerin sahibi olacak alacak. Socios.com ayrica uygulamada oyunlastirmayi artiracak ve yalnizca Fan Token sahipleri için çok çesitli spor temali mobil oyunlari piyasaya sürecek.

SL Benfica Fan Token’in lansmanina iliskin ayrintilarin çok yakinda açiklanacagi belirtildi.

SL Benfica CEO’su Domingos Soares de Oliveira konuya iliskin yaptigi açiklamada, “Benfica, hem üyeler hem de takipçileri içeren devasa küresel taraftar kitlemize olumlu bir deneyim aramaya ve sunmaya sürekli olarak odaklaniyor. Son zamanlarda sektörümüzde etkili bir pazar olan dijital varliklara çok dikkat ediyoruz. Tokenlarimizi gelistirmek ve dünya çapindaki Benfica ailesini bir araya getirmek için ideal partner olan Socios.com ile ortaklik yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Portekiz futbolunun en basarili kulüplerinden biri olan SL Benfica’yi Socios.com’da agirlamaktan mutluluk duyduklarini aktaran Chiliz ve Socios.com CEO’su Alexandre Dreyfus ise sunlari söyledi:

“Gerçekten dünya standartlarinda bir partner agi olusturduktan sonra, simdi Fan Token sahipleri için daha fazla özellik ve etkilesim firsati eklemeye odaklaniyoruz. Benfica ve dünyanin dört bir yanindaki tutkulu taraftarlar için yeni deneyimler yaratmayi dört gözle bekliyoruz.”

Kaynak: İHA