Ahmet Gürgen Açiklamasi 'TB2L Takimi Kurmayi Düsünüyoruz'

Frutti Extra Bursaspor Altyapi Sorumlusu Ahmet Gürgen, bu hafta sonu Baris Spor Salonu’nda gerçeklestirilecek alt yapi seçmeleri öncesinde açiklamalarda bulundu.

Frutti Extra Bursaspor Altyapi Sorumlusu Ahmet Gürgen, Türk basketboluna ve milli takimlara örnek sporcular yetistirmek istediklerini ifade etti.

Hafta sonu yapilacak alt yapi seçmeleri ile ilgili konusan Gürgen, "Davranislariyla, spor ahlaklariyla öne çikan, yüksek etik degerlere sahip insanlar yetistirmeye çalisacagiz. Bursa halkina çok güveniyoruz ve yetenekli olduklarini biliyoruz. Basketbolcu adaylarini bir araya toplayacagiz ve onlara bir kariyer plani yapacagiz. Basketbol adina onlari en iyi sekilde mezun edecegiz. Her sporcu yetenegi konusuna ciddi bir bilgiye sahip olacak. Hata yapmalari için sahada süreler verecegiz. Gelebilecekleri en üst seviye için onlara yol haritasi çizecegiz. Konsantre olduklari ve çalistiklari sürece onlarin her zaman yaninda olacagiz. Sikintilarinda onlara destek olmaya çalisacagiz. Hijyenik kosullarda, dogru antrenmanlarla bir kariyer plani sunacagiz. Basketbol ile birlikte egitim konusunda da görüstügümüz egitim kurumlari var. Iki kulvarda da en dogru egitimi vermeye çalisacagiz. Bu programin sonunda TB2L takimi kurmayi da düsünüyoruz. Ekip olarak güçlü bir organizasyon kurmayi düsünüyoruz. Frutti Extra Bursaspor A takimina degerli sporcular kazandiracagimiza inaniyorum. Tüm basketbolcu adaylarini heyecanla 11-12 Haziran’da Baris Spor Salonu’nda yapacagimiz altyapi seçmelerimize bekliyorum” dedi.

Kaynak: İHA