Nilüfer Hentbol Altyapi Takimlari Kupayla Döndü

Türkiye Hentbol Altyapi Liglerinde Nilüfer’i basari ile temsil eden Nilüfer Belediyespor takimlari, kupalarini Nilüfer Belediyespor Hentbol Sube Sorumlusu Kenan Gür ile paylasti.

Nilüfer Belediyespor sporculari, Yildiz, Genç Erkekler ve Küçük Erkekler kategorilerinde katildiklari sampiyonalardan derecelerle döndü. Nilüfer Belediyespor Yildiz Hentbol Takimi Sivas’ta gerçeklestirilen sampiyonada 31 takim içinde üçüncü oldu. Eskisehir’de yapilan 21 takimin katildigi Hentbol Genç Erkekler Türkiye Sampiyonasi’nda da Nilüfer Belediyespor 4.’lük ödülü aldi. Nilüfer Belediyespor Karabük’te düzenlenen ve 48 takimin katildigi küçük erkekler kategorisinde ise 5. oldu.

Sampiyonalardan basariyla dönen takimlar kupalarini, Nilüfer Belediyespor Hentbol Sube Sorumlusu Kenan Gür ile paylasti. Gür, sporculari ayri ayri kutladi. Türkiye’nin en güçlü altyapilarindan birine sahip olduklarini açiklayan Nilüfer Belediyespor Hentbol Sube Sorumlusu Kenan Gür “ Yillardir Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde basari ile mücadele ediyoruz. Son 3 sezondur kadromuzun yaklasik yüzde 50’si kendi altyapilarimizdan yetismis sporcularla olusuyor. Bu sezonda altyapidan 2 gencimiz A takim kadrosuna katilacak” diye konustu.

Kaynak: İHA